Συνεδριάζει εκτάκτως το ΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ-Παίρνει σημειώσεις και πάει Υπουργείο

Σε έκτακτη συνεδρία προχωρεί η οργάνωση των καθηγητών, ΟΕΛΜΕΚ, την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στη οποία, όπως ανέφερε στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, ο πρόεδρος της οργάνωσης, κ. Κώστας Χατζησάββας, θα καταγράψουν εκείνα τα σημεία στην εγκύκλιο που τους προκαλούν ανησυχία, με στόχο να τα μεταφέρουν προς το Υπουργείο Παιδείας.

Όσα

γίνονται και ακολουθούν αυτές τις ημέρες δεν αφορούν μόνο τις εξετάσεις τετραμήνων, αλλά την εγκύκλιο που στάλθηκε από το υπουργείο στις διευθύνσεις που αφορά των τρόπω αξιολόγησης, εξήγησε ο κ. Χατζησάββας.

«Θέλω να πω πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΛΜΕΚ θα συνέλθει εκτάκτως την Δευτέρα στις 15:00 το απόγευμα και θα δει ποια είναι εκείνα τα σημεία στην εγκύκλιο, στα οποία βλέπει αρνητικά στοιχεία και στην συνέχεια, αφού έχουμε ήδη θα συναντηθούμε με το εκπρόσωπο του Υπουργείου Παιδείας», είπε.

Ο κ. Χατζησάββας είπε πως «θα πρέπει επίσημα πλέον ως οργάνωση και να έχουμε επίσημα  και εγγράφως τους προβληματισμούς  μας».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, ο πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ, δεν ήθελα να σχολιάσει.

«Σεβόμαστε τον θεσμό του Προέδρου και τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν χρειάζεται να προβούμε σ' οποιοδήποτε σχόλιο και οπωσδήποτε σεβόμαστε και τις νομοθεσίες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την αποχώρηση  μελών της οργάνωσης από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, ο κ. Χατζησάββας είπε: «πήγαμε στο Υπουργείο για συνάντηση που είχαμε στην Επιτροπή Κανονισμών Λειτουργίας των σχολικών μονάδων και εκεί αποχωρήσαμε εξαιτίας της παρουσίας του κ. Νικηφόρου.

«Δεν θέλουμε να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση με κανέναν. Θα πρέπει η Συνομοσπονδία γονέων να ορίσει άλλο εκπρόσωπο για την Επιτροπή», είπε.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα