Συνεχίζονται οι φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ενόψει γιορτών

Την αγάπη τους προς τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού δείχνουν έμπρακτα εταιρείες, διοργανώνοντας φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ενόψει των γιορτών.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Alpha Bank Cyprus σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «για ακόμη μία χρονιά, αντί για ευχετήριες κάρτες και δώρα, επέλεξε την προσφορά οικονομικής ενίσχυσης, τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης στις ΜΚΟ

Europa Donna Κύπρου και Βαγόνι Αγάπης, με στόχο την στήριξη άπορων οικογενειών και καρκινοπαθών».

Παράλληλα, η τράπεζα σημειώνει ότι συμμετείχε ως βασικός υποστηρικτής στην ετήσια εκστρατεία «Υιοθετήστε μία οικογένεια τα Χριστούγεννα», του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, αγοράζοντας δωροκουπόνια για είδη πρώτης ανάγκης για να μην στερηθεί καμία οικογένεια τα απαραίτητα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Την δύσκολη στιγμή που ένα παιδάκι θα μπει σε ένα ασθενοφόρο για μεταφορά ή θα εισαχθεί στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών Παίδων, προσπαθεί να απαλύνει η νέα κίνηση του SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, με την παράδοση δεκάδων μικρών λούτρινων αρκούδων της «Χαράς», της μεγάλης λευκής αγαπημένης αρκούδας του SupportCY.

Σε ανακοίνωσή της, η Τράπεζα Κύπρου αναφέρει ότι «το κάθε μικρό λούτρινο αρκουδάκι έχει ως στόχο να κάνει την δύσκολη εμπειρία του παιδιού όσο το δυνατό πιο ανώδυνη, να του επιτρέψει να νιώσει λίγο πιο άνετα και να του αποσπάσει την προσοχή, δίνοντάς του χρόνο και χώρο για να ηρεμήσει».

Εξάλλου, στο πλαίσιο του #XmasJoyBySupportCY έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πολλές μεγάλες και μικρές χριστουγεννιάτικες δράσεις, ενώ αυτή την εβδομάδα προγραμματίζονται ακόμα περισσότερες, με κορύφωση των δράσεων στις 22 και 23 Δεκεμβρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα