Συνεχίζονται οι έλεγχοι

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Συνεχίζονται οι συντονισμένες εκστρατείες της Αστυνομίας στο πλαίσιο της αντιεγκληματικής της δράσης για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στον πολίτη, καθώς και για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων. Η Αστυνομία διενήργησε ελέγχους σε 3.720 οχήματα και 4.770 πρόσωπα, παγκυπρίως, μεταξύ των ημερομηνιών 2 Οκτωβρίου - 1η Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο πρόληψης και πάταξης της εγκληματικότητας και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας στον πολίτη, καθώς και για πρόληψη των οδικών τροχαίων συγκρούσεων.

Επίσης, σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση της Αστυνομίας,

διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 4.296 νυκτερινά κέντρα, σε όλες τις επαρχίες, στη διάρκεια των οποίων έγιναν 1.356 καταγγελίες για αδικήματα που αφορούν τον Περί Κέντρων Αναψυχής Νόμο. Στη διάρκεια επιχειρήσεων, που διεξήχθησαν για εφαρμογή του Νόμου που αφορά τα ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, ελέγχθηκαν 225 φύλακες και ιδιώτες φύλακες και προέκυψαν πέντε καταγγελίες. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της πρόληψης των οδικών τροχαίων συγκρούσεων, η Αστυνομία αναφέρει πως διενήργησε τροχονομικούς ελέγχους σε όλες τις επαρχίες, κατά τους οποίους προέκυψαν 13.026 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, εκ των οποίων 6.166 για υπερβολική ταχύτητα.

Παράλληλα, έγιναν 9.466 έλεγχοι αλκοόλης και προέκυψαν 805 καταγγελίες. Στην ανακοίνωση, η Αστυνομία τονίζει πως οι συντονισμένες και στοχευμένες επιχειρήσεις της, καθώς και οι τροχονομικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν, για να προληφθεί και παταχθεί κάθε μορφή παρανομίας και εγκληματικότητας, με στόχο την περαιτέρω εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα