Συνεχίζεται το ξεσκαρτάρισμα πληροφορίων Γκιώνη – Πού επικεντρώνονται οι Αρχές

Συνεχίζεται το ξεσκαρτάρισμα των πληροφοριών που έστειλε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις χθεσινές δηλώσεις ο πλευράς της Αστυνομίας, 14 από τις 47 σελίδες  που απέστειλε ο ακτιβιστής αφορούν την Κύπρο και εκεί επικεντρώνεται το ειδικό κλιμάκιο που απαρτίζεται από μέλη του γραφείου εμπορίας προσώπων.

Διαβάστε επίσης: Νέες αποκαλύψεις Γκιώνη για πολιτικούς, Al Jazeera και Βαρώσι (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και το υλικό

που έφτασε στα χέρια της Αστυνομίας είναι αναρτημένο σε διάφορες ιστοσελίδες ή αποτελεί  αναρτήσεις και μηνύματα άλλων προσώπων τα οποία προωθήθηκαν στον κ. Γκιώνη, μέσα στο υλικό υπάρχουν πληροφορίες που αφορούν παλαιότερες υποθέσεις.

Κατά διαστήματα ο ίδιος ο Ηλίας Γκιώνης αναφέρθηκε δημόσια σε πολιτικούς που εμπλέκονται σε σκάνδαλα φωτογραφίζοντας την πολύκροτη υπόθεση με τις πολιτογραφήσεις και το βίντεο του Al Jazeera.

Παράλληλα κατήγγειλε ότι στην Κύπρο δραστηριοποιείται κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας με διασυνδέσεις στο Ντουμπάι, ενώ μίλησε και για μαφιόζο γόνο γνωστής οικογένειας ο οποίος εμπλέκεται στο κύκλωμα βιασμών ΑθήναςΘεσσαλονίκηςΚύπρου.

Αίσθηση όμως έκανε και η επαναφορά στην επιφάνεια της υπόθεσης κατά συρροή δολοφόνου που απασχόλησε την Κυπριακή Αστυνομία τα προηγούμενα χρόνια, καθώς ο ίδιος ο ακτιβιστής ανέφερε ότι  έχει στοιχεία για κακομεταχείριση Φιλιππινέζων και 14χρονων κοριτσιών. 

Οι πληροφορίες αν και μοιάζουν ασύνδετες μεταξύ τους ως υποθέσεις, σίγουρα είναι πολύ σοβαρές και ίσως να δώσουν στις Αρχές σημαντικές πληροφορίες που αξίζουν διερεύνησης σε παλιές και νέες υποθέσεις.

Διαβάστε ακόμη: Αστυνομία για στοιχεία Γκιώνη: 14 σελίδες αφορούν την Κύπρο

Keywords
Τυχαία Θέματα