Συνεχίζεται το σήριαλ Εφραίμ - Τραμετσάνι;

Η σχέση του Πάολο Τραμετσάνι με τον Γιώργο Εφραίμ τραβάει στα άκρα... Ο παραγκωνισμός του Κύπριου μεσοεπιθετικού και η μη συμπερίληψη του στην Ευρωπαϊκή λίστα του ΑΠΟΕΛ για τους δύο αγώνες με τη Σουτσιέσκα, έφερε νέους ψιθύρους. Η σχέση των δύο δεν είναι κάτι που το βλέπουμε τώρα, το σκηνικό το είδαμε και στην περσινή σεζόν, όταν κατέγραψε μόλις 519 λεπτά συμμετοχής με τον Ιταλό τεχνικό να δείχνει άμεσα ότι δεν τον εμπιστεύεται για το ρόστερ.

Από πλευράς

επίσημου ΑΠΟΕΛ, λέχθηκε ότι οι επιλογές είναι καθαρά θέμα του προπονητή αν και αντιλαμβάνονται ότι ο Εφραίμ είναι περιουσιακό στοιχείο των "γαλαζοκιτρίνων". Αυτή τη στιγμή είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Κύπριος που παίζει μπάλα στο δικό μας πρωτάθλημα και βλέπει τ' όνομα του να μένει εκτός από τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ομάδας του. Η ευθύνη είναι αποκλειστική του Πάολο Τραμετσάνι, όμως μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτό;

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 30χρονος άσος διατηρεί συμβόλαιο με τους πρωταθλητές μέχρι το 2021, όσο όμως ο Τραμετσάνι είναι προπονητής στον Αρχάγγελο κάτι μας λέει ότι πολύ δύσκολα θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Εφραίμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα