Συνεχίζεται το μπάχαλο για την πρώην Λαϊκή Τράπεζα

Συνεχίζεται το μπάχαλο για την Λαϊκή. Εκατέρωθεν βολές, επίρριψη ευθυνών και φωνές για κακοδιαχείριση, συνθέτουν το σκηνικό. Για θέατρο του παράλογου κάνει λόγο ο Πρόεδρος της Βουλής.

Αναλυτικότερα, την παραίτηση του ΔΣ της Κεντρικής ζητεί ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών, επιρρίπτοντας επίσης ευθύνες στην Αρχή Εξυγίανσης για το μπάχαλο στην πρώην Λαϊκή.

Αυτό που ζήσαμε χθες στη Βουλή

δεν τιμά κανένα παραδέχεται ο ΔΗΣΥ.

Η Αρχή Εξυγίανσης να γίνει επιτέλους πραγματική Αρχή Εξυγίανσης διαμηνύει το ΑΚΕΛ.Νομοσχέδιο σχετικά με τη διαχείριση της πρώην Λαϊκής θα καταθέσει αύριο από την πλευρά του το ΔΗΚΟ.Να αποδοθεί η ευθύνη διαχείρισης της πρώην Λαϊκής και των περιουσιακών της στοιχείων στους πιστωτές της ζήτησε ο Γιαννάκης Ομήρου από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, σε συνάντηση που είχαν το πρωί στο Προεδρικό.«Πραγματικά αυτό που συμβαίνει είναι ένα θέατρο του παραλόγου που με έκπληξη παρακολουθούν οι πολίτες, οι οποίοι διερωτώνται τι ακριβώς συμβαίνει».Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Προέδρου του ΣΥΚΑΛΑ, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών.«Πάγιο αίτημα μας, είναι όπως η διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων της Λαϊκής να περιέλθει στους πιστωτές εκ των οποίων οι καταθέτες αποτελούμε το 99.5%», ανέφερε.Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιλλήκας σημείωσε ότι «ήρθε η ώρα, αφού δεν υπάρχει η βούληση από πλευράς Κυβέρνησης και ΚΤΚ, να επιβληθεί με νομοθετική ρύθμιση η μεταφορά της διαχείρισης του 18% και της περιουσίας της Λαϊκής Τράπεζας στους καταθέτες που έχασαν τις περιουσίες τους με το κούρεμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα