Συνεχίζεται εκστρατεία της Αστυνομίας-Για ποιες παραβάσεις;

Σε εξέλιξη βρίσκεται από χθες Δευτέρα, εκστρατεία της Αστυνομίας ελέγχου της οδήγησης χωρίς ελεύθερα χέρια και της παραβίασης των φωτεινών σηματοδοτών τροχαίας. Η εκστρατεία της Αστυνομίας θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου.

Η χρήση κινητού τηλεφώνου ή άλλου αντικειμένου κατά τη διάρκεια της οδήγησης και η παραβίαση των φωτεινών σηματοδοτών τροχαίας, αποτελούν δύο από τις συχνότερες τροχαίες παραβάσεις που εντοπίζονται στο κυπριακό οδικό δίκτυο. Παραβάσεις που σε πολλές περιπτώσεις, μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και στο θάνατο, αφού σύμφωνα με τις στατιστικές των τροχαίων

συγκρούσεων, που είχαμε στην Κύπρο, τα τελευταία πέντε χρόνια, η αμελής και απρόσεκτη οδήγηση, αποτελεί τη δεύτερη συχνότερη αιτία, πρόκλησης θανατηφόρου δυστυχήματος.

Για το λόγο αυτό και με σκοπό τη μείωση των τροχαίων συγκρούσεων αλλά και την εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης, η Αστυνομία Κύπρου εξαγγέλλει εκστρατεία ελέγχου της οδήγησης χωρίς ελεύθερα χέρια και της παραβίασης των φωτεινών σηματοδοτών τροχαίας.

Η εκστρατεία θα αρχίσει από σήμερα Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα