Συνεχίζει την αήτητη πορεία του

Μεγάλο παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια για το Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Καλαθόσφαιρας Γυναικών με την διακύμανση του σκορ στο Α μέρος να μην επιτρέπει προβλέψεις για την εξέλιξη του παιγνιδιού αφού καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ και οι μάχες κυρίως στην άμυνα ήταν το κυρίαρχο στοιχείο.

Το 14-15 του πρώτου δεκαλέπτου και το 25-27 του ημιχρόνου προδίκαζαν ένα μεγάλο παιγνίδι με απρόβλεπτες … «συνέπειες».

Σο τρίτο δεκάλεπτο όμως οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου μπήκαν πολύ αποφασισμένες

να καθαρίσουν του παιγνίδι και στο τέλος της περιόδου βρέθηκαν να προηγούνται με 36-48. Με την έναρξη της τελευταίας περιόδου οι παίκτριες του πανεπιστημίου Κύπρου εκμεταλλευόμενες την κούραση και κατά συνέπεια τα περισσότερα λάθη των αντιπάλων στην πιεστική τους άμυνα κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο με το τελικό 43-68 παραμένοντας στην κορυφή του πίνακα αήττητες για ακόμη ένα παιγνίδι.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 44-48

Ντέρμπι με τα όλα του ήταν το παιγνίδι ανάμεσα σε δύο πανεπιστήμια τα οποία αναζήτησαν με πάθος την νίκη το κάθε ένα για τους δικούς του λόγους .

Οι παίκτριες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιγνίδι και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο πρώτο δεκάλεπτο με 8-4 για να διευρύνει την διαφορά στο δεύτερο με 21-16.

Η τρίτη περίοδος ανήκε κυριολεκτικά στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο και μάλιστα δημιουργώντας μια διαφορά ασφαλείας με 12 πόντους η οποία φαινόταν ικανή για να εξασφάλιση το ροζ φύλλο στο Τεχνολογικό .

Η τελευταία περίοδος όμως επιφύλαξε εκπλήξεις σε όλους αφού με αντεπίθεση διαρκείας με φοβερή άμυνα αλλά και … «τρελή» ευστοχία τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Λευκωσίας έκαναν μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές των τελευταίων χρόνων στα Πανεπιστημιακά Πρωταθλήματα Καλαθόσφαιρας Γυναικών πετυχαίνοντας 23 πόντους επιμέρους, έναντι 11 των αντιπάλων κερδίζοντας συνάμα και τον αγώνα με το τελικό 44-48.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

A/A

Πανεπιστημιακές ομάδες

Αγώνες

Νίκες

Ήττες

Πόντοι

Βαθμοί

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

3

2

1

125-128

5

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ

2

2

0

122-81

4

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

2

1

1

79-75

3

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

3

0

3

100-142

2

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα