Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Σχορτσανίτης

Οπως αναμενόταν, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν μετά από σχετική ενημέρωση που είχε η πλευρά του "Δικεφάλου" από το στρατόπεδο του παίκτη



Ο ΠΑΟΚ θα έχει στις τάξεις του τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη και για το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτό ενημερώθηκε την Πέμπτη η πλευρά του "Δικεφάλου" από το στρατόπεδο του παίκτη ο οποίος τελικά δεν θα κάνει χρήση του όρου που είχε στο συμβόλαιό

του ο οποίος του επέτρεπε να αποχωρήσει ως το τέλος του μήνα.

Η παραμονή του "Σόφο" ουσιαστικά αποτελεί μια... αναμενόμενη εξέλιξη καθώς είχαμε αναφέρει πως ο παίκτης ήταν ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ ενώ γράψαμε πως ο ατζέντης του το τελευταίο διάστημα έλεγε σε ανθρώπους του "Δικεφάλου" πως ο παίκτης έχει τη επιθυμία να συνεχίζει να παίζει στον ΠΑΟΚ.

Υπήρχε βέβαια και η Μακάμπι Τελ Αβίβ στη μέση... Εδώ και καιρό είχαμε αποκαλύψει την προοπτική οι Ισραηλινοί να ασχοληθούν με τον "Σόφο" και αυτό έγινε, με τα ΜΜΕ του Ισραήλ να ασχολούνται πρόσφατα με το όλο θέμα. Ομως ο Σχορτσανίτης είναι ευχαριστημένος στον ΠΑΟΚ και δεν ήθελε να αποχωρήσει.

Η... ώρα της ανάλυσης του Φάρου

Προπόνηση υπήρχε για τους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ την Πέμπτη και το πρόγραμμα ήταν χαλαρό. Ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες στην διάθεσή του ενώ την Παρασκευή υπάρχει ρεπό. Το Σάββατο θα επιστρέψει στις προπονήσεις η ομάδα του "Δικεφάλου" και από την συγκεκριμένη μέρα θα αρχίσει να αναλύεται το παιχνίδι του Φάρου εν όψει του ημιτελικού Κυπέλλου που θα γίνει την Δευτέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα