Συνεχίζει εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι και έφτασε σε συμφωνία και με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς για τη νέα σεζόν!

Οι κινήσεις ουσίας, ενίσχυσης και αναβάθμισης του ρόστερ το ΠΑΟΚ συνεχίζονται με το "Δικέφαλο του Βορρά" να φτάνει σε συμφωνία με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς!

Ο έμπειρος φόργουορντ, που ειδικά τα τελευταία χρόνια, έχει αναπτύξει δεσμούς με τη Θεσσαλονίκη,

τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και θα φοράει τη φανέλα της την επόμενη σεζόν. 

Έτσι, ο Γιάνκοβιτς, θα συνεργαστεί ξανά με τον Άρη Λυκογιάννη, μετά τη σεζόν 2018-2019 στο Χολαργό και θα φορέσει τα ασπρόμαυρα, έχοντας παίξει νωρίτερα σε Πανιώνιο, Παναθηναϊκό, Βαλένθια, Άρη, Ανδόρρα, ενώ μετά τον Χολαργό, ακολούθησε η διετία στην ΑΕΚ

Με την κίνηση αυτή, ο ΠΑΟΚ ενισχύεται ακόμα περισσότερο στο "3-4", με τον 31χρονο φόργουορντ, να προστίθεται δίπλα στους Κάρτερ, ΝτιΛέο, Καμπερίδη, ενώ στα συν του είναι ότι γνωρίζει πολύ καλά τον Άρη Λυκογιάννη. Τη χρονιά που συνεργάστηκαν στο Χολαργό, είχε το career high του σε μ.ο. πόντων στο πρωτάθλημα, αφού είχε τελειώσει τη σεζόν με 13.8 πόντους.

Ο Γιάνκοβιτς είχε πέρσι, 5,3 πόντους και 3,4 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, με τον ΠΑΟΚ να προαναγγέλει την ανακοίνωση της συμφωνίας μέσω social media...

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα