Συνεχίζει απτόητη η Λειψία!

Με... το δεξί μπήκε η Λειψία στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και το νέο έτος. Οι νεοφώτιστοι υποδέχτηκαν την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, την οποία συνέτριψαν με 3-0, διατηρώντας τη δεύτερη θέση.

Συνεχίζει να εκπλήσσει η Λειψία με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της. Σημερίνο της «θύμα» ήταν η Φρανκφούρτη, σε ένα ματς που για τη φιλοξενούμενη πήγαν όλα χάλια από την αρχή.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Χραντέτσκι και τρία λεπτά αργότερα βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όταν ο Κόμπερ άνοιξε το σκορ για

τη Λειψία. Εκεί που όλα έδειχναν ότι το ματς... θα πάει στο ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 1-0, ο Τίμο Βέρνερ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, «γράφοντας» το 2-0 στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος επαναλήφθηκε το ίδιο «έργο». Η Λειψία επέβαλλε το δικό της ρυθμό, δεν κινδύνεψε και έλεγχε πλήρως τον αγώνα. Στο 67'... γράφτηκε ο επίλογος με το αυτογκόλ του Ομάρ Μασκαρέλ, που δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Λειψία διατήρησε τη δεύτερη θέση και εξακολουθεί να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου. Η Άϊντραχτ Φρανκφούρτης «έπεσε» στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα