Συνδέουν Έπσταϊν με αγορά ξενοδοχείων στα κατεχόμενα -«Σχέσεις Φαλιαλί-Μοσάντ»

Tην περασμένη βδομάδα δημοσιευτήκαν αναφορές από την λίστα Έπσταϊν που συνέδεαν την Τουρκία ως χώρα από την οποία φέρεται να μεταφέρονταν ανήλικα κορίτσια σε προορισμούς που ειχαν σχέση με τον αμερικανο δισεκατομμυριούχου. Συγκεκριμένα ένα πρώην μοντέλο που κατηγορείται ότι συνωμότησε με τον Τζέφρι Έπσταϊν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια κατάθεσης από δικηγόρους για έναν από τους κατηγόρους του σεξουαλικού δράστη εάν γνώριζε ότι ο δισεκατομμυριούχος είχε μεταφέρει ανήλικα κορίτσια από την Τουρκία, σύμφωνα με πρόσφατα αποσφραγισμένα δικαστικά έγγραφα.

Διαβάστε επίσης: H Τουρκία στο κάδρο της

λίστας Έπσταϊν για διακίνηση ανηλίκων κοριτσιών

Ως συνέχεια των αναφορών αυτών ο δημοσιογράφος του Asia Press Türkiyeμ, Mustafa Seyfullah Kılıç, προχωρεί ένα βήμα πάρα πέρα και κάνει λόγο για πιθανή σύνδεση του Έπστάιν με τα κατεχόμενα και συγκεκριμένα την αγορά ξενοδοχείων.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση στο Χ αναφέρει,

«Αν ανοίξει ο φάκελος Έπσταϊν της Τουρκίας, η Κύπρος θα έχει μια πολύ σημαντική θέση σε αυτόν τον φάκελο. Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι ο επικεφαλής ασφαλείας του Έπστάιν ενδιαφερόταν για το τουρκοκυπριακό τμήμα, ενώ τα καζίνο, τα ξενοδοχεία και τα κέντρα διασκέδασης στην Κύπρο παρέχουν το κατάλληλο έδαφος για μια τέτοια οργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν μπόρεσα να επιβεβαιώσω, ο Έπσταϊν αγόρασε ένα ξενοδοχείο εδώ. Επιβεβαιώνεται επίσης ότι ο Επστάιν αγόρασε ακίνητα στον Βόσπορο στην Κωνσταντινούπολη».

Türkiye'nin Epstein dosyası açılacak olursa Kıbrıs çok önemli bir yere sahip olacak bu dosyada
Kıbrıs'ta bulunan kumarhaneler oteller eğlence merkezleri bu tür bir organizasyonun ayakları için uygun zemini oluştururken Epstein'in güvenlik şefinin Kıbrıs Türk kesimi ile…

— Mustafa Seyfullah Kılıç (@MusSKilic) January 16, 2024

Ως συνέχεια της πιο πάνω ανάρτηση ο τούρκος δημοσιογράφος αναφέρει:

Ο Halil Falyalı είναι ένας από τους διοργανωτές του παραρτήματος στη Τουρκία του δικτύου Έπσταϊν. Ο λογιστής του Falyalı, Cemil Önal, ο οποίος κρατείται στην Ολλανδία, δήλωσε στην κατάθεσή του ότι τα πλάνα εκβιασμού που τραβήχτηκαν στο ξενοδοχείο τους δόθηκαν στο Ισραήλ.

Ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος İYİ και βουλευτής Turhan Çömez επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες στο Halk TV χθες το βράδυ.

Από την άλλη, έχω συναντήσει (ακόμα) ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο Falyalı συναντήθηκε με τον Ari Ben Menashe, συνεργάτη του Epstein στη Mossad, στην Αγγλία. Προφανώς, με τους μηχανισμούς που έχουν στηθεί στα ξενοδοχεία του Φαλιάλι, τραβήχτηκαν ακατάλληλες εικόνες για λόγους εκβιασμού και αυτές οι πληροφορίες βρίσκονται πλέον στα χέρια της Mossad!

Λέγεται ότι οι εικόνες πολιτικών, καλλιτεχνών και ονομάτων από τον επιχειρηματικό κόσμο, συμπεριλαμβανομένων προσκείμενων στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, κατασχέθηκαν από τη συνεργασία MOSSAD-Falyalı. Λέγεται ότι αυτές οι εικόνες περιλαμβάνουν εικόνες σεξουαλικής επαφής με ανήλικα κορίτσια.

Είναι μεταξύ των πληροφοριών που έχω λάβει ότι οι ακατάλληλες εικόνες του Διευθύνοντος Συμβούλου της İhlas Holding και πρώην υποψηφίου βουλευτή του AKP Rasim Kaan Aytoğlu με δύο άνδρες, οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο πέρυσι, είναι επίσης έργο του δικτύου Falyalı».

Şundan emin olabilir siniz artık ;

Halil Falyalı , Epstein şebekesinin Türkiye ayağının organizatörlerinden birisi.
Falyalı'nın Hollanda'da tutuklu bulunan muhasebecisi Cemil Önal verdiği beyanatta otellerinde çekilen şantaj görüntülerinin İsrail'e verildiğini açıklamış.
Bu…

— Mustafa Seyfullah Kılıç (@MusSKilic) January 16, 2024

Υπενθυμίζεται ότι  ο Χαλίλ Φαλγιαλί [Halil Falyalı], ήταν γνωστός Τ/κ επιχειρηματίας στην κατεχόμενη Κύπρο που δολοφονήθηκε το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου 2022, έπειτα από ενέδρα κοντά στην οικία του.

 Η επίθεση πραγματοποιήθηκε κοντά στην οικία του επιχειρηματία, στον κατεχόμενο Άγιο Επίκτητο Κερύνειας.

Διαβάστε επίσης: Γάζωσαν με αυτόματα όπλα τον Τ/κ επιχειρηματία-Ποιος ήταν ο Φάλγιαλι

Keywords
Τυχαία Θέματα