Συναρπαστικά παιχνίδια, Χάλκινο μετάλλιο για την Κύπρο

Άλλη μια μέρα συναρπαστικών αναμετρήσεων ήταν αυτή του Σαββάτου 30 Απριλίου, με τους νεαρούς καρατέκα, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό αγωνιζόμενοι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε Youth League Limassol 2022.

Με τη συμπλήρωση και της 2ης  αγωνιστικής μέρας, ολοκληρώθηκαν άλλες 10 κατηγορίες και βρήκαν κατόχους άλλα 10 χρυσά, 10 αργυρά και 20 χάλκινα, μ’ ένα από αυτά να πηγαίνει στην Κύπρο

και τον νεαρό καρατέκα Αλέξη Τσαγγαρά.

O 15χρονος αθλητής πανηγύρισε το πρώτο του μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση, κερδίζοντας αρκετά δυνατούς αντιπάλους στην κατηγορία CADET KUMITE MALE (-57 KG) και αμέσως μετά την απονομή του χάλκινου μεταλλίου δήλωσε πως το μεγάλο αυτό τουρνουά ήταν ένα από τα καλύτερα που έχει αγωνιστεί, προσθέτοντας πως θέλει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά.

Ο νεαρός καρατέκα θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένειά του, τους συναθλητές του, αλλά και τον προπονητή του ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε που φέρνει στο νησί μας τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις  και δίνει την ευκαιρία στους αθλητές να συναγωνιστούν τους καλύτερους καρατέκα στον κόσμο, κερδίζοντας πολλές εμπειρίες, χρήσιμες για το μέλλον.

Πέραν του χάλκινου μεταλλίου, το πρώτο που πανηγύρισε σε αυτή τη διοργάνωση η Κύπρος, καλά πλασαρίσματα είχαμε και από τον Μάριο Χριστοδούλου (CADET KUMITE MALE -57 KG) που μετά από συνεχόμενες νίκες έχασε στο τελικό του χάλκινου μεταλλίου και κατέλαβε την πολύ τιμητική 5η θέση, ενώ στη 7η θέση, μετά από όμορφες μάχες βρέθηκε ο Παύλος Νικολάου.

-Πάρα πολύ ικανοποιημένος ο Αντρέας Μιχαηλίδης – «Παράδειγμα για άλλες ομοσπονδίες η Κυπριακή» είπε ο Πρόεδρος της WKF

Στο «Σπύρος Κυπριανού» βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 30/4 και ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Αντρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος δήλωσε πάρα πολύ ικανοποιημένος από την διοργάνωση, συγχαίροντας παράλληλα την Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε που πέτυχε να φέρει στην Κύπρο και τη Λεμεσό αυτό το μεγάλο και σημαντικό πρωτάθλημα.

Ο κ. Μιχαηλίδης ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε Αντρέα Βασιλείου για επόμενους πολύ σημαντικούς αγώνες που ανέλαβε να διοργανώσει η χώρα μας και υπογράμμισε ότι ο ΚΟΑ θα βοηθήσει και θα είναι δίπλα στην Ομοσπονδία Καράτε, κλείνοντας ραντεβού για να τα ξαναπούν σε λίγες μέρες.

Παρών να θυμίσουμε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Υouth League Limassol 2022 είναι και ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε Αntonio Espinos που σε δηλώσεις του ανέφερε πως πιστοποίησε για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης αυτού του σημαντικού πρωταθλήματος, το οποίο οφείλεται όπως τόνισε στις προσπάθειες, στη σκληρή δουλειά τόσο του Προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καράτε Ανδρέας Βασιλείου αλλά και των συνεργατών του, που αποτελούν παράδειγμα  που πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες ομοσπονδίες, αφού μια μικρή σε φυσικό μέγεθος ομοσπονδία μπορεί να καταφέρει τόσα πολλά.

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Youth League Limassol 2022, ένα από τα μεγαλύτερα που φιλοξένησε τα τελευταία χρόνια η Κύπρος και η Λεμεσός, ολοκληρώνεται την Κυριακή 1η Μαϊού, με πολλές όμορφες και αμφίρροπες μάχες από τους προερχόμενους από 51 διαφορετικές χώρες του κόσμου

Δελτίο Τύπου

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συναρπαστικά, Χάλκινο, Κύπρο,synarpastika, chalkino, kypro