Σύναψη συμφωνίας ASBIS και IIyama

H ASBIS μας ανακοινώνει επίσημα την σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία iiyama για την διανομή των προϊόντων της. Η συμφωνία βρίσκετε ήδη σε ισχύει και η ASBIS θα έχει την ευθύνη να διανέμει τα προϊόντα της iiyama στις αγορές Κύπρου και Μάλτας.

Η iiyama είναι μια Ιαπωνική εταιρεία

η οποία διαθέτει πέραν των 30 χρόνων εμπειρίας στον χώρο της τεχνολογίας. Διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων τα οποία καλύπτουν πλήρως την αγορά. Τα προϊόντα της iiyama περιλαμβάνουν οθόνες ηλεκτρικών υπολογιστών, τηλεοράσεις, οθόνες αφής, οθόνες ψηφιακής σήμανσης αλλά επίσης και διάφορα αξεσουάρ τα οποία σχετίζονται με τις οθόνες.

‘’Η εισαγωγή της iiyama στην γκάμα των προϊόντων που αντιπροσωπεύει η ASBIS είναι στρατηγικής σημασίας για εμάς. Ως εταιρεία προσπαθούμε να δίνουμε στον πελάτη μας όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές για την κάθε του ανάγκη. Η iiyama θα καλύψει και τους πιο απαιτητικούς μας πελάτες όσο αφορά την ποιότητα και την τιμή’’, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας ASBIS.

Σχετικά με την εταιρεία ASBIS:

Η ASBISc Enterprises Plc με έδρα της την Λεμεσό είναι κορυφαία εταιρεία στον τομέα διανομής τεχνολογικών προϊόντων και συστημάτων πληροφορικής διανέμει προϊόντα κορυφαίων εταιριών στον τομέα της τεχνολογίας σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Η οποία διαθέτει γραφεία σε πάνω από 26 χώρες, το γραφείο της στην Κύπρο έχει υπό την ευθύνη της τις αγορές Κύπρου, Ελλάδας, Μάλτας και Ισραήλ. Μερικές από τις εταιρείες που εκπροσωπεί η ASBIS είναι η Dell, APPLE, AMD, Microsoft, Seagate, Intel, TP-LINK, UBIQUITY, αλλά επίσης και τις δικές της μάρκες Prestigio και Canyon. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.asbis.com.cy ή τηλεφωνήστε στο 25257350 ή μέσο e-mail στο [email protected].

Σχετικά με την iiyama:

Η iiyama ειδικεύεται στην δημιουργία και ανάπτυξη τεχνολογικών προϊόντων προβολής, υψηλής ποιότητας τα οποία και προμηθεύει στους πελάτες της ανά τον κόσμο. Η εταιρεία με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο υπόσχεται στους πελάτες της μια μοναδική εμπειρία χρησιμοποιώντας τα δικά της προϊόντα. Οι αντιπροσωπευτικές τιμές των προϊόντων της αλλά επίσης και η υψηλή απόδοση σε συνδυασμό με την ποιότητα τους είναι αυτά που την ξεχωρίζουν μέσα από τον ανταγωνισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα της εταιρείας www.iiyama.com

Keywords
Τυχαία Θέματα