Συνάντηση Συνδέσμου της Ανταγωνιστικής Αγοράς με Υπουργό Ενέργειας

Πραγματοποιήθηκε στις 14 Οκτωβρίου 2020 συνάντηση εκπροσώπων του Συνδέσμου Συμμετεχόντων στην Ανταγωνιστική Αγορά (ΣΣΑΑΗ) με την Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, κα. Νατάσα Πηλείδου.

Κατά τη συνάντηση η Υπουργός ενημερώθηκε αρχικά για την ίδρυση και δραστηριοποίηση του Συνδέσμου. Στη συνέχεια συζητήθηκαν οι προκλήσεις και τα προβλήματα που παρουσιάζονται πριν τη λειτουργία της Ανταγωνιστικής Αγοράς Ηλεκτρισμού, καθώς και θέματα που αφορούν στους Κανόνες Αγοράς Ηλεκτρισμού και στον «περί Ρύθμισης της Αγοράς Ηλεκτρισμού Νόμο του 2020»

που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση. Παράλληλα, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να λειτουργήσει αποδοτικότερα η αγορά, τόσο προς όφελος των συμμετεχόντων στην Αγορά όσο και προς όφελος των καταναλωτών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό και θετικό κλίμα, με την Υπουργό να δείχνει πρόθυμη να βοηθήσει και να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στην υπερσκέλιση των προβλημάτων και στην ομαλή λειτουργία της Ανταγωνιστικής Αγοράς Ηλεκτρισμού.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα