Συνάντηση Γουαρδιόλα με τη Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «France Football», ο Πεπ Γουαρδιόλα συναντήθηκε την περασμένη εβδομάδα με εκπροσώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μήπως τελικά έλεγε αλήθεια ο Ισπανός προπονητής όταν πριν από μερικές ημέρες δήλωνε ότι ναι μεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ από την επόμενη σεζόν, αλλά δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με κάποιο σύλλογο; Οι φήμες κάνουν λόγο εδώ και μήνες για προφορική συμφωνία του με τη Σίτι, αλλά δεν αποκλείεται τελικά κάτι τέτοιο να μην ισχύει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ

του έγκυρου γαλλικού περιοδικού, ο Γουαρδιόλα συναντήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι με εκπροσώπους της Γιουνάιτεντ με σκοπό φυσικά να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, καθώς ο Ισπανός τεχνικός θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπάγερν στο τέλος της σεζόν. Στο δημοσίευμα, μάλιστα, γίνεται αναφορά και σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο της γαλλικής πρωτεύουσας, στο οποίο έγινε το ραντεβού των δύο πλευρών.

Το δημοσίευμα αλλάζει τα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του Γουαρδιόλα, αλλά και των «κόκκινων διαβόλων», τον πάγκο των οποίων φαίνεται πως... ζαχαρώνει και ο Ζοζέ Μουρίνιο, από την ημέρα που αποχώρησε από την Τσέλσι. Μοναδικό σίγουρο, αυτή τη στιγμή, είναι μόνο πως θα αποτελέσει παρελθόν ο Λουίς φαν Χάαλ, αλλά όλα είναι ανοικτά για τον αντικαταστάτη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα