Συνάντηση εκπροσώπων δημοτικών σχολείων - Δημ. Στροβόλου

Συνάντηση με τους διευθυντές και άλλους εκπροσώπους των Δημοτικών Σχολείων Στροβόλου για αλληλογνωριμία, συζήτηση διαφόρων θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, καθώς και ενημέρωση για το 2ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Επιστήμης, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, το 2ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Επιστήμης, με θέμα «Εξελισσόμαστε με την Επιστήμη», απευθύνεται σε νέους και έχει ως στόχο την επικοινωνία της επιστήμης και της καινοτομίας στο ευρύ

κοινό, μέσω καινοτόμων, διαδραστικών και ψυχαγωγικών μεθόδων.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους δήλωσε ότι ο Δήμος, θέλοντας να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των μαθητών στο Φεστιβάλ αυτό, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαδραστικά πειράματα και εργαστήρια ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά, προτίθεται να καλύψει το κόστος μεταφοράς όσων μαθητών επιθυμούν να συμμετέχουν.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε, επίσης, και ο Αντώνης Κουντούρης, Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Δήμου, μέσω της οποίας ξεκίνησε η πρωτοβουλία για συμμετοχή των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Στροβόλου στο 2ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Επιστήμης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα