Συνάντηση Αλεσάντρο-Καρλάο για το μέλλον (pics)

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης ανέδειξε τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν στο θέμα παραμονής του Καρλάο, όμως, κανείς στους γαλαζοκίτρινους δεν αμφισβητεί την φοβερή ποιότητα και την εμπειρία του χαρισματικού κεντρικού αμυντικού. Σήμερα ο προπονητής των πρωταθλητών Μπρούνο Μπαλταζάρ εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Βραζιλιάνο και τόνισε ότι τον θέλει και τη νέα περίοδο.

Τα δεδομένα με τον Καρλάο είναι λίγο πολύ γνωστά. Θα επιστρέψει

για να αποχωρήσει από την Τορίνο. Η ιταλική ομάδα δεν πρόκειται να τον κρατήσει και ως εκ τούτου θα βάλει πωλητήριο στον ποδοσφαιριστή της.

Από αυτή τη βάση θα ξεκινήσουν όλα. Από τις προθέσεις και αξιώσεις των Ιταλών. Βέβαια, λόγο θα έχει και ο Καρλάο, ο οποίος θα εκφέρει άποψη για το μέλλον του. Ο Βραζιλιάνος, βρίσκεται σε καθημερινές συζητήσεις με τον μάνατζερ του, τον οποίο εμπιστεύεται με κλειστά μάτια.

Ο Αλεσάντρο είναι σκληρός διαπραγματευτής και δεν πρόκειται να κάνει οτιδήποτε που να έχει αρνητική εξέλιξη για τον πελάτη του. Σήμερα, οι δυο άνδρες συναντήθηκαν εκ νέου, για πολλοστή φορά από την ημέρα που επέστρεψε ο Βραζιλιάνος μάνατζερ στην Κύπρο και συζήτησαν τα δεδομένα.

Ο Καρλάο θέλει να μείνει στον ΑΠΟΕΛ, όμως, γνωρίζει ότι το πωλητήριο της Τορίνο είναι υψηλό και για τούτο το λόγο θα αναλάβει δράση ο Αλεσάντρο. Οι τελευταίες πληροφορίες που συλλέξαμε αναφέρουν ότι η Ιταλική ομάδα ενδιαφέρεται για έναν Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή και δεν αποκλείεται να εντάξει τον Καρλάο σε ένα ευρύτερο deal.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Καρλάο μαζεύει βαλίτσες για Ιταλία και σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το Τορίνο. Ο Βραζιλιάνος θέλει ΑΠΟΕΛ, οι πρωταθλητές τον θέλουν, όμως, στη μέση βρίσκεται το μεγαλύτερο εμπόδιο, η ομάδα που κατέχει τα δικαιώματα του.


Keywords
Τυχαία Θέματα