Συνάντηση Αλ Κελαϊφί - Νεϊμάρ και οριστικό ξεκαθάρισμα

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέλ Αλ Κελαϊφί αναμένεται να συναντηθεί άμεσα με τον Νείμάρ, για να ξεκαθαρίσουν τις... σχέσεις τους.

Ο διοικητικός ηγέτης του γαλλικού συλλόγου, μάλιστα, φαίνεται πως... κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και γι' αυτόν τον λόγο είναι έτοιμος να ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες στη Βραζιλία, όπου βρίσκεται ο 26χρονος ποδοσφαιριστής από την ημέρα που υποβλήθηκε σε επέμβαση για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στη Μαρσέιγ.

Το ταξίδι του Αλ Κελαϊφί θα έχει διπλό σκοπό:

αφενός, ο πρόεδρος της Παρί θέλει να δει από κοντά τον Βραζιλιάνο και σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτός μετά τον τραυματισμό, αλλά κυρίως θέλει να μιλήσει μαζί του για όλα τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Νεϊμάρ να έχει τάσεις φυγής είτε για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης είτε για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα.

Στη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζονται προβληματισμένοι, αν όχι δυσαρεστημένοι, για όσα συμβαίνουν, εκτιμώντας ότι ο ίδιος ο Νεϊμάρ θα έπρεπε να μιλήσει δημόσια και να δηλώσει την... πίστη του στην ομάδα στην οποία αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του το περασμένο καλοκαίρι και η οποία δαπάνησε 222 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα