Συνάντηση Αποστράτων Αξιωματικών με Γ.Γ ΑΚΕΛ

Στις 9 Μαρτίου αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Κυπριακού Στρατού (ΣΑΑΚΣ) αποτελούμενη από τους Υπτγο ε.α. Αλέξη Χαραλάμπους,  Ανχη ε.α. Ιωάννη Βιολάρη και Ανχη ε.α. Ανδρέα Ιωάννου, είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κο ΄Αντρο Κυπριανού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου, εκφράστηκαν οι σοβαρές ανησυχίες μας για τις συνεχιζόμενες τουρκικές απειλές και τα τετελεσμένα της Τουρκίας και αναλύθηκαν οι απόψεις και εισηγήσεις του Συνδέσμου σχετικά με την

αναγκαιότητα Ενίσχυσης της Αμυντικής Ικανότητας της Εθνικής Φρουράς και της Αναθεώρησης της Αμυντικής μας   Πολιτικής καθώς και οι κίνδυνοι αλλοίωσης του Δημογραφικού χαρακτήρα του νησιού.

Τονίστηκε η αναγκαιότητα επίλυσης των διαχρονικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς όλων των βαθμίδων και τέθηκε επιτακτικά η επιβαλλόμενη υποχρέωση – αναγκαιότητα όπως το Ταμείο Αμυντικής Θωράκισης χρησιμοποιείται εξ’ ολοκλήρου για την Αγορά Νέων Οπλικών Συστημάτων και Μέσων, καθώς και για τον εκσυγχρονισμό των παλαιών.

Υπήρξε ευρεία συναντίληψη επί όλων των θεμάτων και αποφασίστηκε η συνέχιση των επαφών.

Keywords
Τυχαία Θέματα