Συναγερμός στο Αερ.Πάφου - Σήμα για φωτιά σε αεροσκάφος

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στο Αεροδρόμιο Πάφου το βράδυ της Τρίτης. Αεροσκάφος το οποίο εκτελούσε πτήση Βελιγράδι - Αίγυπτος και βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Κύπρου έδωσε σήμα κινδύνου στις κυπριακές αρχές και υπέβαλε αίτημα για προσγείωση.

Γύρω στις 20.50 τέθηκε σε επιφυλακή το Αεροδρόμιο Πάφου όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος τύπου των Αεροδρομίων, Αδάμος Ασπρής. Ο κ.Ασπρής σε δηλώσεις του στο SigmaLive,

ανέφερε ότι «Γύρω στις 8:50 το αεροδρόμιο Πάφου τέθηκε σε επιφυλακή, προκειμένου να αντιμετωπίσει έκτακτο περιστατικό με επιβατικό αεροσκάφος το οποίο βρισκόταν στο εναέριο χώρο της Κύπρου και είχε ως αρχικό του προορισμό την Αίγυπτο. Ακολουθήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια, γύρω στις 21.10».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Αεροδρόμιο Πάφου λόγω ένδειξης για φωτιά σε χώρο του αεροσκάφους.

Η Αστυνομία αλλά και η Πυροσβεστική προχώρησαν σε προληπτική εκκένωση. Εντός του αεροσκάφους βρίσκονταν 143 επιβάτες και το εξαμελές πλήρωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα