Συναγερμός στη Μπάγερν για Λεβαντόφσκι!

Έντονη είναι πια η ανησυχία στη Μπάγερν ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Ρεάλ.

Κι αυτό διότι ο Πολωνός επιθετικός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σημερινή τελευταία προπόνηση της ομάδας του, καθώς αποχώρησε με πόνους περίπου είκοσι λεπτά πριν από το τέλος της!

Υπάρχουν, επίσης, πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο 28χρονος παίκτης προπονήθηκε μόνο το πρώτο τέταρτο που παρακολουθούσαν οι δημοσιογράφοι!

Όπως είναι φυσικό, έχει σημάνει... συναγερμός

στους Βαυαρούς με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου να «πέφτει» πάνω στον Λεβαντόφσκι και τον Κάρλο Αντσελότι να περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Bild» δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις που ένιωθε ο παίκτη στον ώμο από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη Ντόρτμουντ για τη Μπούντεσλιγκα.

O Λεβαντόσφκι έβγαλε όλο το παιχνίδι, ωστόσο υπήρξαν καταγγελίες από τη Μπάγερν ότι οι Βεστφαλοί τον μάρκαραν πολύ σκληρά προσπαθώντας να τον τραυματίσουν...

Ο Μάνουελ Νόιερ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση και όλα δείχνουν ότι αυτός θα υπερασπιστεί την εστία της Μπάγερν κόντρα στους Μαδριλένους (ακόμα και αν υπάρχει φόβος υποτροπής), ο Χούμελς είναι οριστικά εκτός και μένει να φανεί αν έχει κάτι σοβαρό ο Λεβαντόσφκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα