Συμβόλαιο Ανθρωπιάς με Λευκωσιάτες

Πολυαγαπημένοι μου Λευκωσιάτες είναι σε όλους σας γνωστή η αγάπη μου στον εθελοντισμό, αφού αν και 37 ετών έχω την πιο δραστήρια συμμετοχή στα κοινά παγκυπρίως ως «ενεργό και αριστίνδην μέλος διοικητικών συμβουλίων 10 Εθελοντικών Οργανώσεων».

Η Πολιτιστική Κίνηση «Περήφανοι Δημότες Λευκωσίας / Nicosia Proud Citizens» της οποίας έχω την τιμή να είμαι ο δημιουργός και που καθημερινά αγκαλιάζει όλο και πιο πολλούς Λευκωσιάτες, προσφέρει «δωροκουπόνια μηνιαίως από γνωστή αλυσίδα

υπεραγορών σε τρόφιμα αξίας €80 για 20 άπορες οικογένειες της Λευκωσίας» (δηλ. €1600 μηνιαίως) από δικούς μου πόρους και φίλων που στηρίζουν την Πολιτιστική Κίνηση.

Πέραν του πιο πάνω, αν τελικά θα είμαι και επίσημα υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΗΣΥ Δήμου Λευκωσίας και μου κάνουν την τιμή να με στηρίξουν οι κάτοικοι Καϊμακλίου, Παλουριώτισσας, Αγ. Ομολογητών, Αγ.Ανδρέα, Αγ. Αντωνίου, Λυκαβητού και Φανερωμένης και εκλεγώ, ταυτοχρόνως θα υπογράψω με όλους εσάς συμβόλαιο ανθρωπιάς και εξηγώ. Με το χέρι στην καρδιά μου σας λέω ότι θα παραχωρώ €100 μηνιαίως από το μισθό του Δημοτικού Συμβούλου για στήριξη εθελοντικής οργάνωσης διαφορετικής κάθε μήνα! Θα είστε σίγουροι ότι θα τηρήσω την υπόσχεση μου αφού κάθε πρώτη εκάστου μηνός θα δημοσιοποιώ με ανάρτηση στο Facebook μου το όνομα της εθελοντικής οργάνωσης με το τηλέφωνό της για να εξακριβώνει όποιος/όποια θέλει για του λόγου το αληθές!! Άρα θα στηρίζω 12 διαφορετικές εθελοντικές οργανώσεις τον χρόνο εκτός της μέχρι τώρα εθελοντικής μου δράσης!!!

Στους θολούς δρόμους των καιρών σας θερμοπαρακαλώ να κάνετε «την παλάμη σας γροθιά». Με δυνατή φωνή και καρδιά ψαγμένη ας θέσουμε τη βάση συλλογικά όλοι μαζί για χάραξη ουσιώδους λόγου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ως Ειδικός Πολιτικός Αναλυτής ανέλυσα με δεκάδες άρθρα και πειστική ανάλυση:

(α) Τον όρο Επαρχιακά Συμπλέγματα Δήμων και Κοινοτήτων

(β) Τη σημασία της ενίσχυσης των δήμων με εκχώρηση αρμοδιοτήτων από επαρχιακές διοικήσεις και άλλες κρατικές υπηρεσίες και την αντίθεση μου να ανατεθεί η διαχείριση των κοινών υπηρεσιών στα επαρχιακά συμπλέγματα

(γ) Γιατί είναι απαραίτητη η σύσταση Συμβουλίων Διαχείρισης Κοινών Υπηρεσιών

(δ) Επιβάλλεται ο εσωτερικός έλεγχος να είναι ανεξάρτητος, όπως προνοεί το «άρθρο 60» του νομοσχεδίου δηλαδή η μονάδα εσωτερικού ελέγχου ασκεί τις αρμοδιότητες της με βάση τις διατάξεις του νόμου περί Εσωτερικού Ελέγχου. Με τα πιο πάνω άρθρα μου απέδειξα περίτρανα, αν ως Γεώργιος Κωνσταντίνου κατέχω πάσα πτυχή της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή όχι…!

Αλήθεια έχω απορία: «Πόσοι υφιστάμενοι ή όσοι θα βάλουν υποψηφιότητα, Δήμαρχοι ή Δημοτικοί Σύμβουλοι από κάθε κόμμα, έγραψαν έστω και έναν άρθρο για τα πιο πάνω»; Μετρούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού! Ο Γεώργιος Κωνσταντίνου μπορεί και το κάνει!!!

Περήφανοι Δημότες Λευκωσίας, Δεξιοί, ψηφοφόροι οποιουδήποτε κόμματος και εσείς που απαξιείτε την πολιτική, δώστε στην ψήφο σας αξία και ουσία πνοής! Σας προσκαλώ να με συντροφεύσετε στο δικό μου πέρασμα της γνωστικής δράσης!!!

Φιλικά

Γεώργιος Κωνσταντίνου

Δημιουργός Πολιτιστικής Κίνησης

Περήφανοι Δημότες Λευκωσίας

Facebook: Georgios Constantinou

Keywords
Τυχαία Θέματα