Συμφώνησε με την Ιντερ ο Ερικσεν

Ενα βήμα πιο κοντά στην Ιντερ έκανε ο playmaker της Τότεναμ, Κρίστιαν Ερικσεν, ο οποίος τα βρήκε με τους Nerazzurri για συμβόλαιο 4 ετών με ετήσιες απολαβές κοντά στα 6 εκατ. ευρώ.

Ο Δανός, αν όλα πάνε καλά για τις δύο πλευρές, θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της Ιντερ, τη στιγμή που οι Spurs θα προτιμούσαν να πωληθεί τον Ιανουάριο

και να βάλει 20 εκατ. λίρες στα ταμεία αφού, όπως έδειξε στην ήττα από την Λίβερπουλ (0-1), δεν κάνει προσπάθεια και δεν έχει κίνητρο για να δώσει το maximum.

Το ιταλικό club είχε επαφή με τον μάνατζερ του 27χρονου, Μάρτιν Σόουτς, τον οποίο περιμένει στην Μιλάνο για να τελειώσει και τυπικά η συμφωνία. Οπως αναφέρεται από αξιόπιστες πηγές από την Αγγλία, ο Ερικσεν θα προτιμούσε να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για να έχει περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη διαπραγματευτική ισχύ.

Ο Ερικσεν έχει κάνει σαφές ότι από το καλοκαίρι ήθελε να αποχωρήσει και είχε την ελπίδα ότι για εκείνον θα κινηθεί η Ιντερ, όμως οι απόψεις για εκείνον στο Bernabeu, διίστανται. Τη δεδομένη στιγμή λαμβάνει 90.000 λίρες την εβδομάδα από τους Spurs, οι οποίοι το 2016 έδωσαν 11.5 εκατ. λίρες στον Αγιαξ για να τον αποκτήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα