Συμφώνησε με Λίβερπουλ ο Μάτιπ

Στη Λίβερπουλ θα συνεχίσει την καριέρα του από τη νέα σεζόν ο Ζοέλ Μάτιπ, ο οποίος στο τέλος της τρέχουσας περιόδου μένει ελεύθερος από τη Σάλκε.

Ο Καμερουνέζος διεθνής αμυντικός, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Γερμανία, εντάχθηκε από την ηλικία των εννέα ετών στα τμήματα υποδομής των «βασιλικών μπλε» και παρέμεινε πιστός σε αυτούς μέχρι τώρα, όμως αποφάσισε να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του, όπως εξήγησε και ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου. «Πάντα έλεγα

ότι θα αποχαιρετούσα τη Σάλκε μόνο για να δοκιμάσω κάτι εντελώς καινούριο. Γι' αυτό το λόγο δεν σκέφτηκα ποτέ να αλλάξω (σ.σ. ομάδα) μέσα στο (σ.σ. γερμανικό) πρωτάθλημα. Αν και η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη, είμαι πεπεισμένος ότι είναι η στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα» δήλωσε ο 24χρονος παίκτης.

Ο Μάτιπ αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος μάλιστα προσπάθησε να τον πάρει στο «Άνφιλντ» κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, χωρίς όμως η Λίβερπουλ να καταλήξει σε συμφωνία με τη Σάλκε. Με δεδομένο ότι ο Καμερουνέζος έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με το γερμανικό σύλλογο, είχε δικαίωμα να διαπραγματευτεί τη μετακίνησή του και έσπευσε να συμφωνήσει με τους «ρεντς», στους οποίους θα ενταχθεί επίσημα από την 1η Ιουλίου.

Keywords
Αναζητήσεις
ματιπ λιβερπουλ
Τυχαία Θέματα