Συμφώνησε με Καλτσά ο Παναθηναϊκός!

Ο Νίκος Καλτσάς της Βέροιας συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι», ενώ είχε δείξει ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ!

Ο άσος της Βέροιας με τις εμφανίσεις του προκάλεσε ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες, ωστόσο ο Παναθηναϊκός είναι εκείνος που ετοιμάζεται να τον κάνει δικό του! Ο Καλτσάς, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 6 γκολ στο Πρωτάθλημα, βρέθηκε στο στόχαστρο των «πρασίνων»

Το συμβόλαιο

του 24χρονου μεσοεπιθετικού λήγει το καλοκαίρι και το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού τον έχει κερδίσει! Από τη στιγμή που ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του, ήταν απολύτως θετικός. Ο παίκτης έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με το «τριφύλλι» και το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές, οι οποίες θα μπορούν να πέσουν από την πρώτη μέρα του νέου έτους.

Ο Καλτσάς δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πλην της Βέροιας, της οποίας και αποτελεί γέννημα-θρέμμα. Για την απόδοσή του με τη «Βασίλισσα» πήρε τη σεζόν 2010-11 το βραβείο του ΠΣΑΠ για τον καλύτερο παίκτη της Β' Εθνικής, ενώ η βελτίωση που παρουσιάζει φέτος είναι εκπληκτική.

Δείτε τις συμμετοχές του

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα