Συμφώνησε η Μπάγερν με τον Νάγκελσμαν!

Η πιο ακριβή μεταγραφή προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου είναι προ των πυλών και, σύμφωνα με τα γερμανικά Μ.Μ.Ε., θέμα... ημερών!

Σύμφωνα με το έγκυρο περιοδικό kicker ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν ζήτησε από τη διοίκηση της Λειψίας να τον αποδεσμεύσει πρόωρα από το ισχύον έως το 2023 συμβόλαιό του, καθώς όπως υποστηρίζει η BILD έχει έλθει ήδη σε συμφωνία με τους Βαυαρούς, προκειμένου να διαδεχτεί στην τεχνική ηγεσία τον Χάνζι Φλικ.

Αυτό που απομένει είναι η

συμφωνία της πρωταθλήτριας Γερμανίας και με τη Λειψία, η οποία αξιώνει αποζημίωση 30 εκατομμυρίων για τον 33χρονο προπονητή. Η χρυσή τομή αναμένεται να βρεθεί γύρω στα 25 εκατομμύρια ευρώ, ήτοι 10 περισσότερα από το ρεκόρ αποζημίωσης για προπονητή που κατέχει ο Αντρέ Βίλας Μπόας με τη μετακίνησή του από την Πόρτο στην Τσέλσι το 2011.

Kicker και BILD αναφέρουν επίσης ότι μεταξύ Μπάγερν και Λειψίας εκκρεμούν μόνον λεπτομέρειες, εξ ου και η συμφωνία για τον Νάγκελσμαν είναι εξαιρετικά πιθανό να ανακοινωθεί πριν τον αγώνα Βέρντερ Βρέμης-Λειψία την Παρασκευή για την ημιτελική φάση του κυπέλλου!

Keywords
Τυχαία Θέματα