«Συμφώνησα με Πάμπο, καλύτερα με Πέτεφ»

Ο Νικολάϊ Μιχαϊλοφ μίλησε στη Βουλγαρία για τη νέα σελίδα της καριέρας του. Το νέο απόκτημα της Ομόνοιας αναφέρθηκε στη συμφωνία που είχε με τον Πάμπο Χριστοδούλου και το γεγονός ότι οι πράσινοι συμφώνησαν αμέσως μετά με τον Πέτεφ.

Αρχικά είπε:
«Πέρασα δύσκολες ώρες αυτούς του τελευταίους 5 μήνες γιατί δεν είχα ομάδα, αλλά τώρα νιώθω γεμάτος και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η ομάδα είναι από τις πιο μεγάλες στην Κύπρο

με πολλούς οπαδούς. Με υποδέχθηκαν καλά, έμειναν τα τυπικά για να κλείσει η μεταγραφή. Ελπίζω τις επόμενες βδομάδες να είμαι 100% έτοιμος και σε θέση να παίξω στις 2 Ιανουαρίου».

Το ότι είναι Βούλγαρος ο προπονητής
«Είναι ένα συν. Πριν κάποιες βδομάδες ήρθαν ο τεχνικός διευθυντής και ο πρώην προπονητής και είχαμε συμφωνήσει. Τώρα είναι ακόμα καλύτερα γιατί επέλεξαν προπονητικό τιμ που ξέρω πολύ καλά»

Αν τον απέρριψε ο ΑΠΟΕΛ
«Μόλις υπέγραψα με την Ομόνοια άρχισαν οι φήμες ότι με είχε δοκιμάσει το ΑΠΟΕΛ και με απέρριψε το καλοκαίρι. Μου τηλεφώνησαν όταν τραυματίστηκε ο Βάτερμαν, τους είπα ένα ποσό το οποίο δεν συμφώνησαν και απέκτησαν με τα μισά λεφτά ένα τερματοφύλακα από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας».

Για τον Μιλάνοφ και τον καιρό στην Κύπρο
«Είναι θετικό ότι δεν έχει χειμερινή διακοπή και μπορούμε να μπούμε κατευθείαν σε δράση. Ο καιρός είναι πολύ καλός, είναι ζέστη. Έχω και συγγενείς μου. Ο Ζίφκο Μιλάνοφ (είναι γαμπρός του), η αδελφή μου και τα ανίψια μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα