Συμφωνία με τον Δανό εξτρέμ Ούφε Μπεχ!

Σε προφορική συμφωνία με τον 26χρονο διεθνή Δανό εξτρέμ Ούφε Μπεχ έφτασε ο Παναθηναϊκός. Θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας ως ελεύθερος από το Ανόβερο.

Σε μία κίνηση-έκπληξη προχώρησε την Τρίτη ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του 26χρονου Δανού εξτρέμ Ούφε Μπεχ, που έμεινε ελεύθερος από το Ανόβερο. Ο Μπεχ συμφώνησε

προφορικά με το τριφύλλι και αφού περάσει τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει με το τριφύλλι συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

 

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με πολύ καλό βιογραφικό, καθώς έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες της Δανίας, από την Κ16, μέχρι την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του και έχει επίσης τρεις συμμετοχές με την Εθνική Δανίας. Είναι αριστεροπόδαρος, αλλά του αρέσει να αγωνίζεται στο δεξί φτερό της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης, με βασικό χαρακτηριστικό του την ταχύτητα και την ικανότητά του στο «ένας εναντίον ενός».

Στην Μπουντεσλίγκα και το Ανόβερο δεν κατάφερε να διακριθεί ιδιαίτερα και αυτός ήταν ο λόγος που παραχωρήθηκε πέρυσι ως δανεικός στην Μπρόντμπι, με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για έξι μήνες και είχε 8 συμμετοχές, με δύο γκολ και μία ασίστ.

Ο Νίκος Νταμπίζας κινήθηκε κάτω από απόλυτη μυστικότητα και εξασφάλισε την προφορική συμφωνία με τον Δανό άσο, που είναι σε ιδανική ποδοσφαιρική ηλικία και επιθυμεί να ξαναμπεί δυναμικά στο ευρωπαϊκό προσκήνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα