Διπλό φονικό: Τα μαχαίρια του Τζιωνή και τ' αντικείμενα μυστήριο

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η εκδίκαση του διπλού φονικού του Στροβόλου. Κατά την χθεσινή διαδικασία παρουσιάστηκαν από τον χειριστή τεκμηρίων της υπόθεσης, αστυφύλακα Ανδρέα Παναγή τα τεκμήρια της υπόθεσης.

Ο αστυφύλακας ολοκλήρωσε την παρουσίαση τεκμηρίων η οποία συνεχίστηκε στην διαδικασία της κυρίως δίκης, μιας διαδικασίας που είχε διακοπεί για την διεξαγωγή της δίκης εντός δίκης που ήγειρε η υπεράσπιση του Τζιωνή.

Η συλλογή από μαχαίρια

Κατά την διαδικασία της παρουσίασης

των τεκμηρίων της υπόθεσης, παρουσιάστηκαν 4 μαχαίρια. Πιο συγκεκριμένα:
- Το φονικό όπλο που είναι σχεδόν 20 εκατοστά και έχει τρύπα κοντά στην χειρολαβή που εντοπίστηκε στο πατρικό σπίτι του Τζιωνή.
- Ένα σπαθί τύπου σαμουράι το οποίο εντοπίστηκε στο σπίτι του αδικοχαμένου ζεύγους
- Ένα μαχαίρι με λεπίδα 5 εκατοστών
- Ένα άλλο μαχαίρι το οποίο εντοπίστηκε κρεμασμένο στο εγκαταλελειμμένο σπίτι στον Κόρνο.

Τα αντικείμενα μυστήριο

Καθ΄όλη την διάρκεια της κατάθεσης και παρουσίασης τεκμηρίων ενώπιον Δικαστηρίου εντύπωση προκάλεσαν τα αντικείμενα μυστήριο. Πρόκειται για διάφορα αντικείμενα που εντοπίστηκαν κρυμμένα είτε στο πατρικό σπίτι του Τζιωνή είτε στην σκηνή του εγκλήματος. Εντοπίστηκαν για παράδειγμα ζεύγος από κάλτσες αλλά και γάντια. Παρουσιάστηκε μια τσάντα ώμου η οποία περιείχε μέσα της μεταξύ άλλων κολώνια και μπλούζα. Στην τσάντα βρίσκονταν επίσης ακουστικά και μια πλαστική μάσκα. Εντοπίστηκε επίσης μια μάσκα «anonymous». Μέσα στην τσάντα επίσης υπήρχε και ένα αντρικό εσώρουχο. Ο χειριστής τεκμηρίων επίσης παρουσίασε ένα μεταλλικό σφυρί και ένα σμιλάρι.

Μέσα στον φούρνο στο πατρικό σπίτι του 34χρονου εντοπίστηκαν το τζιν και η μπλούζα που φορούσε το βράδυ του φόνου. Στην αυλή του σπιτιού του αδικοχαμένου ζεύγους εντοπίστηκε ένα ipad (το ipad βρίσκεται στην Χάγη προκειμένου να ξεκλειδωθεί). Μέσα στο αυτοκίνητο του παππού του Τζιωνή εντοπίστηκε κρυμμένο στο ταμπλό που βρίσκεται πάνω από τα πατήδια του αυτοκινήτου ένα βιβλιαράκι.

Χθες ο χειριστής τεκμηρίων παρουσίασε επίσης και visa συγκεκριμένης τράπεζας του εξωτερικού. Ως όνομα κατόχου αναγραφόταν ξένο όνομα.

Η διαδικασία συνεχίζεται αύριο Τετάρτη με την συνέχιση της κυρίως δίκης όπου αναμένεται να καταθέσουν φωτογράφοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα