Σύλληψη Ρώσου κατά συρροή βιαστή και πρώην ντετέκτιβ στα κατεχόμενα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε χωριό της κατεχόμενης Κερύνειας συνελήφθη ένα Ρώσος πρώην αστυνομικός και κατά συρροή βιαστής  με το ψευδώνυμο «Χαμογελαστός Μανιακός» ο οποίος  μάλιστα είχε αναλάβει να εξιχνιάσει και τις υποθέσεις βιασμών που διέπραξε ο ίδιος.

Σύμφωνα με την Sun, o Ρώσος Alexander Satlaev, 31 ετών, τέθηκε υπό κράτηση στo ψευδοκράτος αφού δραπέτευσε από τη φυλακή.

Ο πρώην αστυνομικός που υπηρέτησε στη φυλακή στη Σιβηρία διέπραξε άλλο βιασμό πριν φύγει μέσω του Καζακστάν στην Τουρκία και στη συνέχεια στη κατεχόμενη βόρεια Κύπρο, δήλωσε η ρωσική αστυνομία. Φυλακίστηκε για τέσσερα χρόνια για ληστεία και απόπειρα σεξουαλικής επίθεσης.

Ο Satlaev κατάφερε να δραπετεύσει από τις φυλακές στην κατεχόμενη Λευκωσία στις 8 Φεβρουαρίου, και αφού κρύφτηκε σε ένα δωμάτιο κοντά στην κύρια είσοδο διέφυγε την ώρα που περνούσε απέξω ένα φορτηγό παράδοσης.

Σύμφωνα με αναφορές, συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε «αστυνομικό» τμήμα, αλλά δραπέτευσε ξανά. Βρέθηκε τελικά μετά από μια τριήμερη επιχείρηση, κρυμμένος σε ένα άδειο σπίτι στο σκλαβωμένο χωριό Θέρμια, 19 μίλια από τη Λευκωσία.

Το 2012 ο Satlaev επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια γυναίκα ενώ εργαζόταν ως ντετέκτιβ στο Gorno-Altaisk της Ρωσίας. Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει και ανέφερε την επίθεση στην αστυνομία, αλλά δεν έγινε καμία ενέργεια, σύμφωνα με την Sun. Ένα χρόνο αργότερα ένα άλλο θύμα συνειδητοποίησε ότι ο επιτιθέμενος της, ο Satlaev ήταν επίσης ο ντετέκτιβ που ανατέθηκε για να διερευνήσει την υπόθεσή της, σημειώνει το δημοσίευμα.

Σύμφωνα με αναφορές την απειλούσε, την ανάγκασε να γράψει μια ψευδή δήλωση λέγοντας ότι δεν είχε δει το πρόσωπο του βιαστή και της ζήτησε να αποσύρει τις κατηγορίες της.

Αργότερα καταδικάστηκε για τέσσερις βιασμούς και επτά απόπειρες βιασμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα