Σύλληψη για παραβίαση της οικίας του Αιγύπτιου στην Ορόκλινη

Δύο άτομα συνελήφθησαν, όταν εισήλθαν παράνομα στο σπίτι του Αιγύπτιου που σκοτώθηκε το Σάββατο από ελεύθερο σκοπευτή της Αστυνομίας το περασμένο Σάββατο.

Ένας 40χρονος από τη Λευκωσία και ένας 54χρονος από την Αίγυπτο, εισήλθαν παράνομα στην οικία, προκειμένου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να τραβήξουν φωτογραφίες από το εσωτερικό.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν τα δύο πρόσωπα αφορούν στην παράνομη είσοδο και συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,

λίγο πριν τις οκτώ χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ότι δύο άτομα θεάθηκαν να παραβιάζουν τα παράθυρα και να εισέρχονται στο σπίτι του 41χρονου Αιγύπτιου που σκοτώθηκε από τα πυρά της Αστυνομίας στις 21 Μαΐου, ενώ κρατούσε όμηρο τον μόλις 16 μηνών γιο του και απειλούσε να τον μαχαιρώσει.

Γύρω στις 8:00 μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης στο σημείο, εντοπίζοντας εντός της οικίας τα δύο άτομα, συλλαμβάνοντάς τα και οδηγώντας τα στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου αφού ανακρίθηκαν γραπτώς, κατηγορήθηκαν για τα αδικήματα που προέκυψαν εναντίον τους, αφέθηκαν ελεύθερα και θα κληθούν αργότερα να παραστούν ενώπιον Δικαστηρίου, μόλις συμπληρωθεί ο φάκελος της υπόθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα