Συγνώμη Ρίκκου προς Γ.Εισαγγελέα: "Αυτά που είπα ήταν λάθος"

"Zητώ συγνώμη απο τον Γενικό Εισαγγελέα και τη συζυγό του για την οδύνη που τους προκάλεσα με τις δηλώσεις τις οποίες έκανα", ανέφερε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου.

"Aυτές τις δηλώσεις τις έκανα υπό το κράτος των συναισθημάτων (κυρίως του πανικού) που με κυρίευσαν όταν πληροφορήθηκα ότι ο ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής Παναγιώτης Kαλλής, ανάμεσα στα άλλα, με βρήκε ένοχο για το αδίκημα του δεκασμού", πρόσθεσε αναφορικά με τα όσα είπε σε δημοσιογραφική διάσκεψη στις 14 Απριλίου.

"Xρειάζεται δύο φορές τόλμη και ευθυκρισία για να παραδεχθεί

κάποιος δημόσια και μάλιστα ενώπιον του Δικαστικού συμβουλίου ότι αυτά που είπε ήταν λάθος", παραδέχθηκε ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας.

Ανεπιφύλακτα, ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου, αποσύρει όλα όσα δήλωσε κατά του Γενικού Εισαγγελέα κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων για δεκασμό, ενώ δεν παραδέχεται τίποτε από όσα του καταλογίζουν.

Σημειώνεται ότι ολοκληρώθηκε η ανάγνωση της γραπτής δήλωσης του Ρίκκου Ερωτοκρίτου ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου για τα όσα του αποδίδονται και οδήγησαν τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη να ζητήσει την παύση του, για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Αρχισε λίγο πριν το μεσημέρι η αντεξέταση του Ρίκκου Ερωτοκρίτου από τους δικηγόρους του Γενικού Εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα