Συγκλονίζει το φονικό στην Πάφο-Εντατικές έρευνες για εντοπισμό του δράστη

Εντατικές είναι οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της άγριας δολοφονίας που σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα (20/01) στην Πάφο. 

Το θύμα, 31χρονη γυναίκα από τη Συρία και μητέρα επτά παιδιών, εντοπίστηκε το πρωί μέσα σε λίμνη αίματος στο σπίτι της στην Πάφο κοντά στην Τεχνική Σχολή.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας που βρέθηκε στο σπίτι για προγραμματισμένη επίσκεψη.

Ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου σε δηλώσεις του, ανέφερε πως το θύμα έφερε τραύμα στο στήθος το οποίο προκλήθηκε μάλλον

από μαχαίρι.

Οι υποψίες της Αστυνομίας στρέφονται στον πρώην σύζυγο της 31χρονης με τον οποίο φέρεται να είχε προστριβές στο παρελθόν, οι οποίες την οδήγησαν στην Αστυνομία για καταγγελία.

Στη δημοσιότητα δόθηκε και η φωτογραφία 42χρονου ο οποίος καταζητείται για την υπόθεση. 

Στην κουζίνα του σπιτιού εντοπίστηκε μαχαίρι το οποίο εικάζεται ότι πρόκειται για το δολοφονικό όπλο και στάλθηκε για επιστημονικές εξετάσεις. 

Η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα διενήργησε το απόγευμα νεκροτομή επί της σορού της 31χρονης και σύμφωνα με τα ευρήματα, ο θάνατός της προήλθε από εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από νύσσον και τέμνον όργανο.

Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, επιβεβαίωσε ότι η Αστυνομία κατέχει  πληροφορία ότι η άτυχη γυναίκα μετά τον τραυματισμό της ήταν ζωντανή και προσπαθούσε να επουλώσει το τραύμα της στην παρουσία και των τριών από τα πέντε παιδιά της που διέμεναν μαζί της. 

Ερωτηθείς σχετικά, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου ανέφερε πως τα τρία  από τα  πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της, βρίσκονται στο Γραφείο Ευημερίας.

Το Γραφείο Ευημερίας παραμένει σε ανοικτή γραμμή με την Αστυνομία για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης ενώ κλιμάκιο του ΤΑΕ έχει αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης και τη λήψη περαιτέρω καταθέσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα