Συγκλονιστική ιστορία:Από χρήστης ναρκωτικών,θεραπευτής VID

Μια συγκλονιστική ιστορία ενός πρώην χρήστη που κατάφερε να "ρίξει χαστούκι" στο σκληρό πρόσωπο των ναρκωτικών, παρουσιάζει το SigmaLive.

Ο Eρρίκος Βενιαμίν, Σύμβουλος για Εξαρτημένα Άτομα στην Θεραπευτική κοινότητα της Αγίας Σκέπης έκανε απο τα 13 του χρόνια αλόγιστη χρήση του αλκοόλ και στη συνέχεια έγινε χρήστης ναρκωτικών. Μέχρι να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά του, η ηρωίνη τον είχε φέρει στο χείλος της καταστροφής.

Ωστόσο, με την στήριξη της μητέρας του έκανε το μεγάλο βήμα.

Ζήτησε τη βοήθεια της «Αγίας Σκέπης», προκειμένου να απεξαρτοποιηθεί, κάνοντας στροφή 180 μοιρών.

Σήμερα είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ανθρώπους , καθώς, όχι μόνο κατάφερε να ξεφύγει από την καταστροφή, αλλά καθημερινά δίνει δύναμη και θάρρος σε άλλα άτομα που βίωσαν το μαρτύριο του.

Ο Ερρίκος Βενιαμίν, θεραπευτής, οικογενειάρχης, πτυχιούχος ψυχολογίας και φοιτητής μεταπτυχιακού μιλά στο SigmaLive για την εμπειρία του. Αποκαλύπτει ακόμη την «ύπουλη» όψη του αλκοόλ στην κυπριακή κοινωνία, ενώ μιλά για τη δύναμη της οικογένειας και την σημασία της αποδοχής του προβλήματος από τα μέλη της.

Δείτε την συνέντευξη στο ΒΙΝΤΕΟ

Follow @donnakaparti !function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+'://platform.twitter.com/widgets.js';fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document, 'script', 'twitter-wjs');

Keywords
Τυχαία Θέματα