Συγκίνηση στο Μουσείο ΑΠΟΕΛ

Έντονα συγκινησιακά φορτισμένη η χθεσινή μέρα στον χώρο στον οποίο γίνονται οι εργασίες για το Μουσείο του Σωματείου της Λευκωσίας.



Συγκεκριμένα η Έλενα Ρήγα σύζυγος του αείμνηστου Γενικού Διευθυντή της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Κίκη Ρήγα παρέδωσε στο Μουσείο ΑΠΟΕΛ φωτογραφίες και άλλα προσωπικά αντικείμενα του Κίκη, ο οποίος τέτοια εποχή πριν 13 χρόνια σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό ατύχημα

μετά την επιστροφή της ομάδας του ΑΠΟΕΛ από τη Μαγιόρκα, όπου είχε δώσει αγώνα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Την Έλενα Ρήγα συνόδευσε η Μαρία Απεητου υπάλληλος της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ επί θητείας Κίκη Ρήγα.

Στη συνέχεια παραδόθηκαν στο Μουσείο η ιστορική τρομπέτα και άλλα προσωπικά αντικείμενα του αείμνηστου Αριστόδημου Φοινικαρίδη, εκ των πρωτεργατών και Ιδρυτικών μελών του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ το 1979. Η τρομπέτα του Άριστου ηχούσε στις κερκίδες του Μακάρειου σταδίου από τις αρχές της δεκαετίας του 80. Τα αντικείμενα παρέδωσε στο Μουσείο η θυγατέρα του αείμνηστου Άριστου Χριστιάνα Φοινικαρίδου.

Για το Σωματείου παρέστησαν οι Μιχάλης Πουργουρίδης, Υπεύθυνος Εγκαταστάσεων και Κυριάκος Γαλίδης Υπεύθυνος Μάρκετινγκ του Σωματείου ΑΠΟΕΛ. Για την Εταιρεία παρέστη ο εκπρόσωπος Τύπου Νεκτάριος Πετεβίνος και για την Επιτροπή Μουσείου ο Δρ. Κώστας Σχίζας.

Keywords
Τυχαία Θέματα