Συγχαρητήρια ΠτΔ για πρόκριση των Minus one στη Εurovision

Τα συγχαρητήρια του για την πρόκριση στον τελικό και την ευχή για καλή επιτυχία εξέφρασε με μήνυμα του στο twitter ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

#CYP @MinusCy you rock! Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στον τελικό @Eurovision

— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) May 11, 2016

Αποκλειστικές δηλώσεις για τους Minus One

Σύμφωνα με έγκυρες

πηγές οι minus one, δηλώνουν "κατενθουσιασμένοι και ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα αφού σκοπός τους ήταν να προκριθεί η Κύπρος στον τελικό". Όπως μας αποκάλυψαν οι minus one, θα εμφανιστούν στο "Hard Rock Cafe" της Στοκχόλμης, όπου αναμένεται να ξεσηκώσουν το κοινό.

Σε συνέντευξη τύπου ανέφεραν πως "απόλαυσαν κάθε στιγμή πάνω στη σκηνή χωρίς ενώ ελπίζουν πως ικανοποίησαν το κοινό της Κύπρου".

Yπενθυμίζεται πως, το συγκρότημα Minus One ανέβηκε στην «Globe Arena» της Στοκχόλμης και εκπροσώπησε την Κύπρο με το κομμάτι «Alter Ego», το οποίο έγραψε το ίδιο μαζί με τον Thomas G:Son, τον άνθρωπο πίσω από το κομμάτι με το οποίο η Σουηδία κέρδισε τον διαγωνισμό πριν από τέσσερα χρόνια.

Οι Minus One τα "έδωσαν" όλα στη σκηνή και εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, ενώ αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το γεμάτο κλουβιά σκηνικό και τα περιγράμματα λύκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα