Σύμπτωση ή κάτι άλλο;

Σύμπτωση ή κάτι άλλο; Το γεγονός είναι καταγεγραμμένο και το ερώτημα αιωρείται. Ο ΑΠΟΕΛ για δεύτερη σερί εβδομάδα προηγήθηκε 2-0 και λίγο έλειψε να χάσει ένα δικό του παιχνίδι που τίποτα δεν προδίκαζε τέτοια εξέλιξη.

Όπως και στην Πάφο έτσι και στο ντέρμπι αιωνίων. Οι γαλαζοκίτρινοι σκόραραν δυο φορές και έβαλαν γερές βάσεις για να πάρουν σχετικά εύκολα τη νίκη. Έλεγχαν πλήρως τον αγώνα, αλλά το τέρμα του αντιπάλου, αποσυντόνισε τους ποδοσφαιριστές του

Δώνη και τους διατήρησε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε πολύ μέτρια απόδοση.

Στην Πάφο, οι γαλαζοκίτρινοι δέχτηκαν την ισοφάριση και χρειάστηκαν το πρώτο τέρμα του Σόουζα στις καθυστερήσεις για να γλυτώσουν το πατατράκ.

Χθες, το σκηνικό πήγε να επαναληφθεί. Η Ομόνοια εκεί που έδειχνε χαμένη στο γήπεδο μετά το 2-0, μείωσε στο σκορ και έχασε ευκαιρία στην επανάληψη για το 2-2. Πέτυχε ακόμα ένα τέρμα που κακώς ακυρώθηκε, όπως παραδέχτηκε στην ανακοίνωση του ο ΑΠΟΕΛ που εξέφρασε, όμως, παράπονα για το γκολ που προηγήθηκε.

Όπως και να ‘χει το γεγονός ότι η ομάδα της Λευκωσίας πήγε να χάσει ένα δικό της παιχνίδι για δεύτερη σερί εβδομάδα θα πρέπει να προβληματίσει τους υπεύθυνους του «Αρχαγγέλου». Τα μεγάλα κενά διαστήματα που παρατηρήθηκαν ίσως να υποδηλώνουν κάποιο πρόβλημα που χρήζει άμεσης βελτίωσης, επειδή από εδώ και μπρος το κάθε παιχνίδι θα είναι σημαντικό και ενδεχομένως εκείνο που θα αλλάξει τις βαθμολογικές ισορροπίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα