Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση

Νέα απώλεια με ομάδα που έχει στόχο την παραμονή, άλλο ένα φτηνό γκολ, άλλη μία αποτυχία να διαχειριστεί το προβάδισμα της. Ο τρόπος που δέχτηκε το πρώτο γκολ ήταν άλλη μία απόδειξη μίας χαλαρότητας και κακής αντίδραση. Στο δεύτερο η αντιμετώπιση της φάσης από πλευράς Φελτχούιζεν και αμυντικών ήταν για επίπεδο ερασιτεχνικού.

Βάλτε και άλλα πολλά ατομικά λάθη, ακατανόητες πολλές φορές ενέργειες όταν υπήρχαν καλύτερες επιλογές. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ούτε τα περί

νέας ομάδας, ούτε τα περί πίεσης. Τα φτηνά γκολ που δέχτηκε η Ομόνοια έρχονται κατά 90% από ατομικά λάθη. Δεν αφορά άρα το σύνολο.

Είναι θέμα πίεσης να δέχεσαι φτηνό γκολ λίγο μετά που άνοιξες το σκορ στο κακό σου διάστημα; Όχι... Περί ατυχίας ας μην γίνεται πλέον λόγος. Ήρθε λογικά και η πρώτη αντίδραση του κόσμου. Που βλέπει την έλλειψη σοβαρότητας και την επιπολαιότητα ορισμένων να γίνονται... σταθερός συνοδός της ομάδας.

Οι δηλώσεις Πάμπου Χριστοδούλου έφεραν ένα επιπλέον κεφάλαιο στον απόηχο του παιχνιδιού. Η διοίκηση όμως στη συνέχεια ήταν ξεκάθαρη και σωστή. Σαφώς και η ομάδα θα έπρεπε να είναι καλύτερη και στην συνολική εικόνα, όμως το πρότζεκτ με τον Κύπριο τεχνικό παραμένει σε εξέλιξη και οι διορθώσεις αφορούν σε άλλα επίπεδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα