Στυλιανίδης:Το ευρωπαϊκό μέλλον Κύπρου, εξαρτάται από Ευρωεκλογές

Είναι ανάληψη ευθύνης του κάθε πολίτη να αποφασίσει για το μέλλον του, δήλωσε ο Χρίστος Στυλιανίδης, αναφερόμενος στις επικείμενες Ευρωεκλογές.

Υπάρχει προσωπική ευθύνη σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, δήλωσε από το Στρασβούργο. Οι επόμενες γενιές δικαιούνται ένα ακόμα πιο ευρωπαϊκό μέλλον και το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας μας θα εξαρτηθεί από αυτές τις πολύ σημαντικές εκλογές. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε, τόνισε, ότι το μέλλον της Κύπρου

είναι Ευρωπαϊκό, είπε και συμπλήρωσε:

Οι όποιες επικίνδυνες απόψεις, αν και μειοψηφικές, πρέπει να συζητηθούν ακριβώς για να αναδειχθεί η αφέλεια τέτοιων απόψεων. Μπορούμε, είπε, είτε να κλειστούμε στο καβούκι ενός παλιομοδίτικου έθνους ή να είμαστε με μια ad hoc λογική, εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάτι που είναι εκτός πραγματικότητας, όχι μόνο λόγω των κινδύνων στην Ανατολική Μεσόγειο, των μεγάλων πολιτικών αλλαγών στην περιοχή, αλλά εξαιτίας και του εμφανούς γεγονότος ότι σε ένα παγκοσμιοποιημένο κόσμο, μεγάλες χώρες δεν μπορούν να είναι ανταγωνιστικές, πόσο μάλλον μικρές χώρες όπως η Κύπρος.

Όσο για το μέλλον του, μετά το τέλος της θητείας του ως Ευρωπαίος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων, ο κύριος Στυλιανίδης δήλωσε πως θα συνεχίσει να προσφέρει μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του και το μετά θα το δούμε όταν έρθει η ώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα