Στραβοπάτησε η Άρσεναλ (video)

Η Άρσεναλ προηγήθηκε από νωρίς με 2-0, αλλά είδε την Κρίσταλ Πάλας να παίρνει το βαθμό (2-2). Δύο γκολ ο Παπασταθόπουλος, το ένα ακυρώθηκε με VAR στο τέλος.

Η Άρσεναλ υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, αλλά παρότι η ομάδα του Έμερι βρέθηκε να προηγείται με 2-0, τα θαλάσσωσε στην συνέχεια και έμεινε στο 2-2 με την γκρίνια να είναι εμφανής στο Emirates.

Τα

πάντα ξεκίνησαν ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 7’ ο Παπασταθόπουλος βρέθηκε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα με δυνατό σουτ έκανε το 1-0!. Λίγο αργότερα και ο δεύτερος στόπερ των κανονιέρηδων βρήκε δίχτυα, με τον Νταβίντ Λουίζ να κάνει το 2-0 στο 9’!

Οι παίκτες του Έμερι είχαν τον έλεγχο, αλλά στο 32’ είδαν τον Μιλιβόγιεβιτς να μειώνει σε 2-1 με πέναλτι και με το ξεκίνημα της επανάληψης ήρθε η καταστροφή, όταν στο 52’ ο Αγιού από κοντά έκανε το 2-2. Οι γηπεδούχοι έδειξαν αγχωμένοι στην συνέχεια, αλλά πλησίασαν στο 3-2 σε 2-3 περιπτώσεις. Στο 83’, μάλιστα, ο Παπασταθόπουλος βρήκε ξανά δίχτυα, αλλά λίγο αργότερα είδε το γκολ του ακυρώνεται με την βοήθεια του VAR για επιθετικό φάουλ νωρίτερα... Και σε εκείνη την φάση συνοψίστηκε το απόγευμα της Άρσεναλ...

Keywords
Τυχαία Θέματα