Στους 14 χιλιάδες οι εγκλωβισμένοι αγοραστές

Στην οδό της νομοθετικής τροποποίησης φαίνεται να προσανατολίζεται η Νομική Υπηρεσία για απεγκλωβισμό των αγοραστών, χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας.
Αυτό συνάγεται από τα όσα ακούστηκαν σήμερα ενώπιον της Επιτροπής Νομικών της Βουλής, η οποία συζήτησε εκτάκτως το θέμα.

"Υπάρχει και σήμερα η πολιτική βούληση από μέρους του Κοινοβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΔΗΣΥ να έρθουμε με πρόταση νόμου, που να υπερκεράζει τα συνταγματικά ζητήματα που έχουν προκύψει, με αποφάσεις δικαστηρίων, ανέφερε ο Δ.Δημητρίου του ΔΗΣΥ.

Σύμφωνα

με τα στοιχεία που δόθηκαν το πρωί στη Βουλή

Αριθμούν 14 χιλιάδες

Το σύνολο των αιτήσεων για μεταβίβαση τίτλων, που αφορούν εγκλωβισμένους αγοραστές ανέρχεται στις 14,000. Από αυτές, εκκρεμούν για έκδοση 8,000, στο τελικό στάδιο μεταβίβασης είναι 3,500 αιτήσεις, ενώ 2,500 τίτλοι έχουν ήδη εκδοθεί.

"Καταγράφεται μία απραξία, που είναι ενοχλητική. Αυτή η κυβέρνηση, όταν είχαμε κελεύσματα της Τρόικας εν μία νυχτί ετοίμαζε νομοσχέδια"

"Εδώ έχουμε ένα πρόβλημα κοινωνικό, που άπτεται δημοσίου συμφέροντος και ενημερωνόμαστε ότι υπάρχουν συνεδριάσεις επί συνεδριάσεων, χωρίς καμία απόφαση", ανέφερε ο Α.Δαμιανού΄, εκ μέρους ΄του ΑΚΕΛ.

Οριστική λύση αναμένεται να δοθεί στις 16 Ιουνίου, σε νέα σύσκεψη, με το ενδεχόμενο να εφεσιβληθούν οι πρωτόδικες αποφάσεις να είναι απομακρυσμένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα