Στον Τελικό ΑΠΟΚ και UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου

Έσπασε το αήττητο του Άρη Πολ. – Νίκη στην Πάφο για την ομάδα του Αυγόρου

Ο ΑΠΟΚ και το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου θα διεκδικήσουν το Κύπελλο ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών. Ο ΑΠΟΚ επικράτησε του πρωταθλητή και μέχρι τη Μεγ. Τρίτη αήττητη ομάδα του Άρη Πολεμίου μέσα στο Γήπεδο Πολεμίου και πήρε την πρόκριση.

Από την άλλη η ομάδα του UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου επικράτησε στην Τεχνική Σχολή Πάφου του Παφιακού με 3-0 και πήρε την πρόκριση.

Άρης Πολ. – ΑΠΟΚ

Ο ΑΠΟΚ

πέτυχε σπουδαία πρόκριση μέσα στο Γήπεδο Πολεμίου κερδίζοντας με 3-2 τον πρωταθλητή και αήττητο Άρη. Η ομάδα του Κώστα Φαούτα παρουσιάστηκε σε πολύ καλή κατάσταση και πάρα το ότι βρέθηκε  πίσω με 2-1 σετ ανέτρεψε το σκορ και κέρδισε την πρόκριση.

Η ομάδα του Άρη παρουσιάστηκε νωθρή αστον ημιτελικό του Κυπέλλου γυναικών Β κατηγορίας και απέναντι σε ένα πολύ καλό ΑΠΟΚ δεν μπόρεσε να “τσεκάρει” το εισιτήριο για τον Τελικό όπου θα διεκδικούσε το νταμπλ.

Η ομάδα του Γιώργου Χαραλάμπους έχασε στο τάϊ μπρεικ με 13-15 αν και βρέθηκε μπροστά με 13-11 χάνοντας με 2-3 σετ.

Τα σετ: 20-25, 25-06, 25-15, 20-25, 13-15.

Παφιακός – UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου

Εντυπωσιακό το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου πέρασε από την Τεχνική Σχολή Πάφου κερδίζοντας τον Παφιακό με 3-0 και προκρίθηκε στον Τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Β Κατηγορίας Γυναικών.

Η ομάδα του Δημοσθένη Ζυμαράκη εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία της απέναντι στη νεανική ομάδα του Μάριου Παναγίδη και επικράτησε. Τα σετ: 15-25, 18-25, 18-25.

Oι οπαδοί του Παφιακού δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα