Στον... αέρα η ανταλλαγή Ίρβινγκ-Τόμας!

Ένα δημοσίευμα του ESPN έρχεται να βάλει «φωτιά» στο μεγάλο καλοκαιρινό trade με πρωταγωνιστές τους Ίρβινγκ και Τόμας καθώς ο τραυματισμός του δεύτερου θα μπορούσε να ακυρώσει τη συμφωνία.

Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του ESPN, Αντριάν Βοναρόφσκι, «οι Καβαλίερς εξακολουθούν να αξιολογούν τον τραυματισμό του Τόμας στο ισχίο και ζυγίζουν τις επιλογές». Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι η ανταλλαγή που συμφώνησαν πριν

από λίγες μέρες Καβαλίερς και Σέλτικς που έστελνε τον Ίρβινγκ στη Βοστόνη και τους Τόμας, Κρόουντερ, Ζίζιτς στο Κλίβελαντ θα μπορούσε να ακυρωθεί.

Ο Τόμας είχε τραυματιστεί σε ένα παιχνίδι των Σέλτικς με τους Τίμπεργουλβς στις 15 Μαρτίου και η κατάστασή του επιδεινώθηκε στον 6ο ημιτελικό της Ανατολής με τους Ουίζαρντς. Ο 29χρονος πόιντ γκαρντ παρόλα αυτά αγωνίστηκε στους δύο τελικούς με πόνους. Οι Σέλτικς ωστόσο, αποφάσισαν να ακολουθήσει θεραπεία χωρίς χειρουργική επέμβαση.

Την περασμένη Τρίτη το ESPN ανέφερε ότι οι Σέλτικς είχαν ακόμα ανησυχίες για το πρόβλημα στο ισχίο του Τόμας. Η ανησυχία αυτή μεταφέρθηκε και στους Καβαλίερς που αξιολογούν εκ νέου την κατάσταση της υγείας του παίκτη.

Σε περίπτωση που αποφασίσουν τελικά να ακυρώσουν τη συμφωνία με τους Σέλτικς τότε θα στραφούν σε plan b προκειμένου να καταλήξουν σε νέο trade για τον Ίρβινγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα