Στο Συμβούλιο Νεολαίας οι Ενωμένοι Δημοκράτες

Στην Εκτελεστική Γραμματεία του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου θα αντιπροσωπεύεται από τούδε και στο εξής η Οργάνωση Νεολαίας των Ενωμένων Δημοκρατών.

Σχετική Ανακοίνωση

Οι Ενωμένοι Δημοκράτες και η Οργάνωση Νεολαίας Ενωμένων Δημοκρατών χαιρετίζουν το αποτέλεσμα της Γενικής Συνέλευσης του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου. Για την ερχόμενη διετία η Νεολαία Ενωμένων Δημοκρατών θα συμμετέχει στην Εκτελεστική Γραμματεία του Συμβουλίου

Νεολαίας και θα αντιπροσωπεύεται από τη Σεμέλη Κυριακού από τη θέση του Γραμματέα Τύπου και Πληροφοριών. Η εκπροσώπηση μίας πολιτικής , μη κοινοβουλευτικής διαφανούς φωνής στο συμβούλιο είναι σημαντική.

Στη νέα γενιά αξίζουν νέες ευκαιρίες αξιοποίησης, με καταξίωση και προοπτική. Η χώρα μας πρέπει να βρει τρόπο να κρατήσει τα νέα μυαλά στο τόπο τους διαφορετικά θα γίνουμε ακόμα φτωχότεροι. Και οι μεγαλύτεροι έχουμε ευθύνη να ξεφύγουμε από το παρελθόν και να κοιτάξουμε μπροστά με στόχο τη δημιουργία νέων ευκαιριών για όλους. Τα συνθήματα του περασμένου αιώνα δεν προσφέρουν πια λύσεις για κανένα πρόβλημα. Το μέλλον περιμένει αυτούς που θα το κοιτάξουν.

Ως Νεολαία Ενωμένων Δημοκρατών συμμετέχοντας στην Τρίτη Μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη αυτή των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών (ALDE PARTY) ευελπιστούμε να συμβάλουμε εποικοδομητικά στη μη τυπική εκπαίδευση των νέων και στην ενδυναμωμένη συμμετοχή των νέων στην πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή του τόπου όπως και στη λήψη αποφάσεων. Θα υποστηρίξουμε θερμά και θα είμαστε πρωταγωνιστές για τη δημιουργία δράσεων και ενημερωτικών εκστρατειών που προωθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα των νέων, την πολυφωνία, τη διαφορετικότητα, την ενθάρρυνση των νέων για εθελοντική και κοινωνική προσφορά κ.α.

Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε τόσο με πολιτικές και μη κομματικές ΜΚΟ οργανώσεις για να δημιουργηθούν δράσεις από το συμβούλιο που να φέρνουν κοντά όλους τους νέους της Κύπρου μας. Αυτή τη διετία θα υπάρξουν ευκαιρίες ενασχόλησης και δραστηριοποίησης με τα θέματα της Νεολαίας στην Κύπρο, στην Ευρωπαϊκή Ένωση κ.α. Νέοι οι οποίοι συμμερίζονται το όραμα των Ενωμένων Δημοκρατών και του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού για την Κύπρο και την Ευρώπη είναι ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσουν μαζί μας στη διεύθυνση - [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα