Στο στόχαστρο επτά ομάδων ο Κιέζα

Ο Φεντερίκο Κιέζα έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα επτά συλλόγων και η Φιορεντίνα κάνει ό,τι μπορεί για να τον κρατήσει στο ρόστερ της



"Καυτό" αναμένεται να είναι το καλοκαίρι για τον Φεντερίκο Κιέζα. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Φιορεντίνα έχει μπει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε επίσημες προσφορές για την απόκτηση του.

Ο γιος του άλλοτε

διεθνή επιθετικού, Ενρικό Κιέζα, θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου και ήδη έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" ήδη η διοίκηση των "βιόλα" έχει αρνηθεί δύο μεγάλες επίσημες προτάσεις. Η πρώτη έγινε από τη Ρόμα η οποία έδινε 40 εκατομμύρια ευρώ και τον Ελ Σααραουΐ και η δεύτερη από τη Νάπολι. Εκείνη πρόσφερε 50 εκατομμύρια ευρώ συν έναν παίκτη δανεικό για ένα χρόνο.

Καμία από τις δύο προτάσεις δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση της Φιορεντίνα η οποία έχει συμβόλαιο με τον 20χρονο μέχρι το 2022. Πέρα από τις δύο προαναφερθείσες τόσο η Γιουβέντους όσο και η Ίντερ έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του, ενώ επιπρόσθετα Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν τσεκάρει ήδη τον Φεντερίκο Κιέζα.

Γιατί γίνεται αυτός ο χαμός για τον νεαρό άσο της Φιορεντίνα; Φέτος, μέτρησε 38 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα αγωνιζόμενος κυρίως στη θέση του δεξιού εξτρέμ και είχε 6 γκολ και εννιά ασίστ. Μάλιστα, έχει ήδη κληθεί και στην Εθνική ομάδα των ανδρών.

Δείτε στο video που ακολουθεί μερικά από τα στοιχεία του παιχνιδιού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα