Στο σπίτι της η Αουγκσμπουργκ γίνεται χειρότερη

Η Αουγκσμπουργκ θα δεχθεί στην WWK Arena την επίσκεψη της Ντόρτμουντ, που πέτυχε πανηγυρική πρόκριση στο Europa League, νικώντας την Τότεναμ και μέσα στο Λονδίνο και πέφτοντας στην …αγκαλιά της Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ στα προημιτελικά.

Στο πρωτάθλημα βρίσκεται πέντε πόντους πίσω από την Μπάγερν, δύσκολα τα πράγματα για την Αουγκσμπουργκ

, που είναι μόλις τρία βήματα πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Η οικοδέσποινα δεν κερδίζει από τις 21 Φεβρουαρίου, έχοντας 3 ισοπαλίες και μία ήττα, αυτή από την Χοφενχάιμ στα τέσσερα τελευταία της ματς. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν εκείνοι που κατάφεραν να πανηγυρίσουν και τις τρεις τελευταίες φορές που βρέθηκαν WWK ArenaΑουγκσμπουργκ έχει μία από τις χειρότερες εντός έδρας συμπεριφορές με 11 πόντους (2-5-6) σε 13 αγώνες. Η Ντόρτμουντ μακριά από το Signal Iduna Park, μάζεψε 26 βαθμούς (8-2-3) σε 13 ματς, ενώ παρουσιάζει την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση με 25 γκολ.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΛΛΑ, ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΗ: Η Βέρντερ θα υποδεχθεί τη Βρέμη την Μαίντς σε μία συνάντηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν διαφορετικούς στόχους, αλλά την ίδια μεγάλη ανάγκη για βαθμούς. Τρία βήματα χωρίζουν τους «πράσινους» από την επικίνδυνη ζώνη, σε θέση Europa League κάθεται η Μαιντς, μόλις δύο πόντους από τα προκριματικά του Champions League. Μετά τον θρίαμβο (1-2) στην Αllianz Arena, απέναντι στην Μπάγερν, η Μάιντς πήρε ένα βαθμό σε δύο αγώνες.

ΚΟΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Η Μπάγερν, αφού ξεπέρασε το εξαιρετικό δύσκολο εμπόδιο της Γιουβέντους στο Champions League (και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα), επιστρέφει στο πρωτάθλημα, για να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του τέταρτου στην σειρά τίτλο της, κάτι που ποτέ πριν δεν είχε καταφέρει άλλη ομάδα στην Γερμανία.Θα βρεθεί στην Κολονία, που σηκώθηκε (0-2) στο Ανόβερο, μετά από μία σειρά αποτελεσμάτων,που δεν ήταν ικανοποιητικά. Η Κολονία στο σπίτι έχει μαζέψει 16 πόντους (4-4-5) σε 13 ματς.Εχει μία από τις χειρότερες εντός έδρας επιθέσεις,με μόλις 12 γκολ. Η Μπάγερν μακριά από το Μόναχο , πήρε 30 πόντους (9-3-1) σε 13 παιχνίδια, η καλύτερη εκτός έδρας συμπεριφορά στην Bundesliga. Στις πέντε τελευταίες επισκέψεις της, είχε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες με Λεβερκούζεν και Ντόρτμουντ. Οκτώ ισοπαλίες έχει η Κολονία στα πρώτα 45 λεπτά των εντός έδρας αναμετρήσεών της (1-8-4), οκτώ και εκείνες εκτός έδρας της Μπάγερν στο ίδιο χρονικό διάστημα (5-8-0).

Η ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ: Η Λεβεκρούζεν θα βρεθεί στην Στουτγκάρδη, αναζητώντας πόντους που θα της επιτρέψουν να επιστρέψει στην Ευρώπη, που αποχαιρέτησε χθες. Ηρεμία στην οικοδέσποινα του Κράμι, που βρίσκεται στην 11 θέση με 32 πόντους, 8 περισσότερους από την καυτή ζώνη της Bundesliga. Η Λεβερκούζεν έχει μία από τις καλύτερες εκτός έδρας συμπεριφορές , προβλήματα στην άμυνα αντιμετωπίζει η Στουτγκάρδη, που με 52 γκολ έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα, μετά από εκείνη της Βέρντερ Βρέμης.

Keywords
Τυχαία Θέματα