Στο σκοτάδι η οικογένεια της Οξάνας 7 χρόνια μετά τον θάνατό της

Απαντήσεις ζητά η οικογένεια της 35χρονης Οξάνας Παρασκευοπούλου 7 χρόνια μετά τον θάνατος της.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη απεβίωσε τον Φεβρουάριο του 2017 κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης εγχείρησης στομάχου που υποβλήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο δικηγόρος της οικογένειας Λάζαρος Κεσίδης ανέφερε ότι έχουν πάρει κάποιες απαντήσεις ωστόσο αυτό δεν φτάνει.

«Από τον Φεβρουάριο του 2017 που πέθανε η Οξάνα η οικογένεια της προχώρησε σε καταγγελία στις Αρχές. Έκτοτε η Αστυνομία έχει ξεκινήσει κάποια διαδικασία διερεύνησης ωστόσο υπάρχει μια ολιγωρία

και δυστοκία» ανέφερε ο κ. Κεσίδης.

Συμπλήρωσε ότι ακόμη δεν έχει καταλήξει κάπου η διερεύνηση επισημαίνοντας ότι ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η θανατική ανάκριση που όφειλε να ξεκινήσει.
«Δεν είναι δική μου δουλειά να κάνω τους ποινικούς ανακριτές, η δική μας δουλειά είναι να μπορέσουμε να πιέσουμε όπως μπορούμε την Αστυνομία και τη Νομική Υπηρεσία να ολοκληρώσουν τη διαδικασία» είπε.

Όπως ανέφερε ο φάκελος της υπόθεσης είχε φύγει από την Αστυνομία πριν λίγους μήνες όμως επέστρεψε πίσω γιατί έδωσαν οδηγίες από την κοινωνική ευημερία όπως γίνει μια περαιτέρω διερεύνηση σχετικά με τον ιατρικό λειτουργό που χειρίστηκε την υπόθεση.

Για το μαρτυρικό ανέφερε πως δεν το έχουν αλλά το έχουν ζητήσει από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα