Στο Ριζοκάρπασο Αβέρωφ και Τορναρίτης

Αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Συναγερμού, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, μετέβη σήμερα στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο, όπου και επισκέφθηκε τους εγκλωβισμένους μας συμπολίτες, καθώς και τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία του Ριζοκαρπάσου.

Σε λιτή εκδήλωση που θα πραγματοποιήθηκε στον χώρο του μικρού καφενείου στο Ριζοκάρπασο, τιμήθηκαν οι πολύτεκνες εγκλωβισμένες μάνες και θα δόθηκαν δώρα στους μαθητές των σχολείων.

Ο

Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, αναρτώντας φωτογραφίες στο twitter από την επίσκεψη, έγραψε, «ιδιαίτερη η χαρά να βρίσκομαι με τους συνεργάτες μου στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο για να τιμήσουμε τις εγκλωβισμένες πολύτεκνες μάνες &να ευχηθούμε καλή χρονιά στους μαθητές μας. Καρτερικά κρατάνε άσβεστη την φλόγα. Η δύναμη τους ώθηση για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες επανένωσης».

Ιδιαίτερη η χαρά να βρίσκομαι με τους συνεργάτες μου στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο για να τιμήσουμε τις εγκλωβισμένες πολύτεκνες μάνες &να ευχηθούμε καλή χρονιά στους μαθητές μας. Καρτερικά κρατάνε άσβεστη την φλόγα. Η δύναμη τους ώθηση για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες επανένωσης pic.twitter.com/pnqJNqk1Em

— Averof Neofytou (@AverofCY) September 13, 2018 Ο Νίκος Τορναρίτης έγραψε με τη σειρά του, "σήμερα βρεθήκαμε στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο για να τιμήσουμε τις μανάδες που στεκουν καρτερικά στις ρίζες τους και παλεύουν για Ελευθερία".

Σήμερα βρεθήκαμε στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο για να τιμήσουμε τις μανάδες που στεκουν καρτερικά στις ρίζες τους και παλεύουν για Ελευθερία #Cyprus #DISY @AverofCY pic.twitter.com/cSKMxg6mwT

— Nicos Tornaritis (@nicostornaritis) September 13, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα