Στο «κόκκινο» η αγωνία για τον Γιώργο: Ελλείπει εδώ και 8 ημέρες

Για 8η ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του 32χρονου Γιώργου Ελπιδοφόρου, ο οποίος ελλείπει από την οικία του στη Λεμεσό από τις 3 Απριλίου 2019.

Εν τω μεταξύ, νέα τροπή παίρνουν οι έρευνες για εντοπισμό του Γιώργου στη Λεμεσό.

Παράλληλα, σε κινητοποίηση βρίσκονται οικογένεια και φίλοι του 32χρονου, οι οποίοι αναμένεται να συναντηθούν αύριο το μεσημέρι (12/4) στη Λεμεσό για να πραγματοποιήσουν έρευνες για τον εντοπισμό του. Μάλιστα, καλούν εθελοντές να συνδράμουν

στον εντοπισμό του Γιώργου.

Στην ανάρτησή τους σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρουν: «Όσοι περισσότεροι μαζευτούμε, θα μπορέσουμε να καλύψουμε μεγαλύτερη έκταση σε λιγότερο χρόνο.

Το παιδί αυτό, o Γιώργος, είναι γνωστός μιας φίλης (έχει πιο κοντά μαλλιά)... Οι φίλοι και η οικογένειά του σας παρακαλούν για την προώθηση αυτής της φωτογραφίας, και να είστε ιδιαίτεροι προσεκτικοί αν έχετε δει το αυτοκίνητό του κάπου εγκαταλειμμένο, για να ενημερώσετε την αστυνομία. ΗΔΗ ΛΕΙΠΕΙ μια εβδομάδα και η φωτογραφία του δεν μπήκε στα ΜΜΕ και άλλα έντυπα για να βρεθεί... ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους δασοπυροσβέστες, αγροπυροσβέστες, αστυνομία (ορεινών και μη), στρατιώτες, εθελοντές, ομάδες διάσωσης να οργανώσουν κάτι για να βρεθεί, αν βρίσκεται σε κίνδυνο, με την βοήθεια ΟΛΩΝ ΜΑΣ... μην αφήσουμε την αμέλεια και την αδιαφορία μας να είναι μοιραία...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ».

Σε ανάρτησή του, το Κίνημα Κυπρίων Κυνηγών αναφέρει: «Ο Γιώργος είναι άνθρωπος της φύσης. Έφυγε από το σπίτι με εξοπλισμό για υπαίθρια διανυκτέρευση. Μπορεί να έχει πάει οπουδήποτε. Σας παρακαλώ έχετε τα ματιά σας ανοιχτά».

Φωτογραφία του μοντέλου του αυτοκινήτου του Γιώργου έχει αναρτηθεί, για να βοηθήσει κάποιους στον εντοπισμό του ιδίου και του αυτοκινήτου του, χρώματος μαύρου, με αριθμούς εγγραφής KWN606, SUZUKI SX4.

Σε ανακοίνωση, η Αστυνομία αναφέρει: «Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460».

Keywords
Τυχαία Θέματα